L4 w ciaży
-
Hej Mamusie jestem w 18 tyg ciàży czuje się bardzo zle ciagle zwracam I ogòlnie samopoczucie do kitu. Pracuje przy komputerze ale praca ta jest bardzo stresujaca I trwa srednio po 12 h. Dojaz zajmuje mi okolo 1,5 h w jedna strone. Chcialabym isc juz na zwolnienie bo serio nie wyrabiam ( ostatnio zdazylo mi sie zwracac w metrze o 7.30 rano gdzie pasarzerowie chcieli mnie zlinczowac) tylko nikt mi nie chce dac zwolnienia no ciaza to nie choroba a na dojazdy zwolnien sie nie daje. Ratunku.. Czy znacie jakiegos ginekologa w Warszawie, ktory zrozumie moj problem.? -
Myślę, że każdy inny niż ten do którego chodzisz. To już praktycznie połowa i jak najbardziej należy ci się zwolnienie jeśli źle się czujesz, tym bardziej, że w ciąży nie możesz pracować przed komputerem dłużej niż 4 godziny.Tym razem udało się!!!
Gabriel ur.16.11.16 56 cm. 4240 g.
-
nick nieaktualny
-
Inka91 wrote:Hej Mamusie jestem w 18 tyg ciàży czuje się bardzo zle ciagle zwracam I ogòlnie samopoczucie do kitu. Pracuje przy komputerze ale praca ta jest bardzo stresujaca I trwa srednio po 12 h. Dojaz zajmuje mi okolo 1,5 h w jedna strone. Chcialabym isc juz na zwolnienie bo serio nie wyrabiam ( ostatnio zdazylo mi sie zwracac w metrze o 7.30 rano gdzie pasarzerowie chcieli mnie zlinczowac) tylko nikt mi nie chce dac zwolnienia no ciaza to nie choroba a na dojazdy zwolnien sie nie daje. Ratunku.. Czy znacie jakiegos ginekologa w Warszawie, ktory zrozumie moj problem.?
Kompletnie nie rozumiem takiego zachowania lekarza. Oczywiście, że ciąża to nie choroba, ale kobieta też nie powinna pracowac w takich warunkach.wiem, że lekarze na nfz mają problem z wypisaniem zwolnienia. Ja chodzę prywatnie i jestem na zwolnieniu od 9 tygodnia ciązy i nie bylo problemu ze zwolnieniem.Frida
PCO
Hyperprolaktynemia czynnościowa
Hipoglikemia reaktywna -