Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje MAŁOWODZIE Na pograniczu z BEZWODZIEM
Odpowiedz

MAŁOWODZIE Na pograniczu z BEZWODZIEM

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mailinka Debiutantka

Wysłany: 28 czerwca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem teraz w 20 tyg drugiej ciąży. Pierwszą straciłam wcześnie w listopadzie 2015. Wszystko było dobrze do badania w 16 tyg., gdy przyszłam na usg połówkowe w 20tyg okazało się, że mam skrajne malowodzie na pograniczu z bezwodziem. Obraz był bardzo nieczytelny.. Afi ok 1,5! Za dwa dni będę miała robioną amniopunkcję i amnioinfuzję czyli pobieranie wód do badania genetycznego i ich wstrzykiwanie. Następnie jadę do szpitala na obserwacje. Usg nie wykazało żadnych nieprawidłowości u maleństwa, nie mam też pękniętego worka, więc wody nie wypływają. Jestem przerażona całą sytuacją choć wiem, że trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze.. Czy któraś z Was miała podobną sytuację?

Jastin76 lubi tę wiadomość

mailinka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ