mały pęcherzyk - czy jest jeszcze szansa? :(
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyceska wrote:Luna inny lekrz jedz prywatnie gdzies moze lepszy sprzecior nie nastawiaj sie tak pesymistycznie kochanaaaa
Sciskam kciuki!
No właśnie.
Lekarze mają różne sprzęty… Na jednym jest w stanie szybciej zobaczyć zarodek, a na drugim później. Skąd jesteś? -
Kochane, ale czy badanie się co drugi dzień w czymś mi pomoże? przed każdym usg czy betą przeżywam stres a po badaniach rozczarowanie...może to właśnie stres hamuje rozwój ciąży?! nie mam już siły Jestem umówiona na wizytę na poniedziałek. Lekarz wyraźnie mi powiedział że pewnie nic z tego nie będzie i opowiedział mi historię dziewczyny która była w podobnej sytuacji co ja i poroniła...fajnie co?
-
nick nieaktualnyLuna32 wrote:Kochane, ale czy badanie się co drugi dzień w czymś mi pomoże? przed każdym usg czy betą przeżywam stres a po badaniach rozczarowanie...może to właśnie stres hamuje rozwój ciąży?! nie mam już siły Jestem umówiona na wizytę na poniedziałek. Lekarz wyraźnie mi powiedział że pewnie nic z tego nie będzie i opowiedział mi historię dziewczyny która była w podobnej sytuacji co ja i poroniła...fajnie co?
Dziwnego masz lekarza.
Ja bym go natychmiast zmieniła, ale to oczywiście Twoja decyzja.
A teraz siedząc w domu się nie stresujesz? Z mojego punktu widzenia, tzn. gdy byłam w Twojej sytuacji - wolałam wiedzieć wcześniej tj. za 2dni, a nie np. za tydzień, bo to siedzenie w domu i bezradność najbardziej mnie stresowała.
Zrobisz jak zechcesz. Powodzenia. -
Luna ale takie rzeczy konsultuje sie z dwoma lekarzami nie z jednym bo ten moze nie zauwazyc podac tabletki poronne a inny moze dojzec. Jedna wizyta u kogos innego duzo zmienia naprawde. My nie chcemy ci robic zludnej nadzieji, ale skonsultuj to z kims nie tylko z jednym naprawde
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny