mały pęcherzyk - czy jest jeszcze szansa? :(
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLuna32 wrote:biorę dopochwowo 2X100. Plamienia na wkładce nie ma ale w środku troszeczkę kawy z mlekiem...mało, sucho ale jednak. Nie ma co gdybać za kilka godzin się okaże...trzęsę się ze strachu
O której masz wizytę?
Ja beta teraz?
Brązowe plamienia na początku ciąży wcale nie muszą znaczyć niczego złego. Co najmniej 30% dziewczyn je miało. -
nick nieaktualnyLuna32 wrote:Wow no to pięknie też bym tak chciała A brałaś jakieś leki?
Też tak będzie u Ciebie!
Ja w tamtych chwilach szukałam w internecie pozytywnych zakończeń spadku bety ale niestety nic nie znalazłam.
Nie czytaj za wiele w internecie, bo tam zazwyczaj są tylko negatywne zakończenia. Rzadko ktoś pisze o powodzeniach, niestety.
Z leków brałam tylko luteinę, ale maksymalną dawkę, żeby tą dzidzie maksymalnie podtrzymać tj.6tabletek po 100mg.
2x100 to trochę mała dawka.Luna32 lubi tę wiadomość
-
no właśnie te czytanie w internecie mnie dobija ;( Lekarz zabronił mi robic betę, żebym się dodatkowo nie stresowała.. powiedział, że z betą może być różnie..kazał co tydzień przychodzić na usg..wizyta o 16 mam nadzieje ze dzisiaj się wyjaśni co i jak
-
nick nieaktualnyLuna32 wrote:no właśnie te czytanie w internecie mnie dobija ;( Lekarz zabronił mi robic betę, żebym się dodatkowo nie stresowała.. powiedział, że z betą może być różnie..kazał co tydzień przychodzić na usg..wizyta o 16 mam nadzieje ze dzisiaj się wyjaśni co i jak
Ja robiłam codziennie lub co dwa dni przez bardzo długi okres czasu..
Mi wręcz przeciwnie kazał to kontrolować.
Do dnia dzisiejszego nie wiem jak to się stało, że beta zaczęła spadać i później nagle ruszyła. Lekarz też nie potrafi tego wyjaśnić.
Trzymam w takim razie kciuki za dzisiejszą wizytę.
Poproś o USG dopochwowe - na nim więcej widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 13:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja bym jeszcze poczekała i nie podejmowała żadnych działań. Czekanie nic nie zaszkodzi, a pochopna decyzja już tak..
Czytałam, że zarodek powinien byc widoczny gdy pęcherzyk ma wymiar powyżej 12-15 mm. Czasem się zdarza jednak, że jest on widoczny po raz pierwszy przy pęcherzyku mierzącym nawet ponad 20 mm.
Czas, czas i jeszcze raz czas. Nie poddawaj się i czekaj.
Mam nadzieje, że nie odstawiasz luteiny! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna32 wrote:Wynik z soboty 6816 mIU/ml wiec bardzo niska,nie odpowiada tygodniowi w którym obecnie jestem. Po południu odbieram dzisiejszy wynik i do lekarza. Zapewne dostanę skierowanie na zabieg chciałabym mieć juz to za sobą
Ale jest przyrost!
Zobacz sobie w moim kalendarzu jak to wyglądało przez cały tydzień stało na 6tys… -
nick nieaktualny