X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Nerki 21tc
Odpowiedz

Nerki 21tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Inesja Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2018, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, obudził mnie dzisiaj w nocy bol z prawej strony krzyza, tak jakby nerka, a pobolewa od kilku dni, ale myślałam wcześniej, ze to kregoslup od ciągłego spania na boku. Udało mi się zasnąć, teraz dalej kluje ale juz nie tak mocno. W 21tc można już mieć problemy z tym związane? W poniedziałek mam kolejne usg, myślicie że lekarz może przy okazji zobaczyć czy z nerkami nic się nie dzieje? Nie chce póki co panikowac. A i jakiś czas temu myślałam, że sacza mi się wody, kupiłam testy w aptece po których stwierdziłam, że to mocz. W srode na usg wyszło, że szyjka się nie skraca i ilosc wod jest prawidłowa, więc to na pewno nie to.

f2wl20mmurgifll8.png
  • Pantera Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2018, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam podobne objawy też w 20-21tc plus dreszcze jak przy gorączce. Lekarz internista (na wakacjach) stwierdził infekcję chyba dróg moczowych, dał antybiotyk i przeszło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 23:24

Inesja lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ