X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Nystatyna w 2 tygodniu ciązy?
Odpowiedz

Nystatyna w 2 tygodniu ciązy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lolaP Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy miała któraś z was ten problem? Jestem w 2 tyg ciąży i lekarz przepisał mi nystatynę dopochwowo,przyplątało mi sie jakieś grzybicze paskudztwo :/ jest tam napisane żeby nie przyjmować bez konsultacji lekarza ale martwię sie czy to odpowiednie dla mnie w tak wczesnym stadium ciąży, gdy nawet jeszcze niczego nie widać:(

• paulina_b Ekspertka

Wysłany: 24 października 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    większość leków ma napisane że albo nie stosować w ciąży albo żeby przyjmować po konsultacji z lekarzem. Jeśli nie ma wyjścia to musisz przyjmować ponieważ nieleczona infekcja w ciąży jest czasami bardziej niebezpieczna niż przyjmowanie niektórych leków.

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

f2wl3e5eod41wpzo.png
    nzjd3e3kx5yd7z3q.png
  • lolaP Przyjaciółka

Wysłany: 25 października 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, dzieki,:)

doczytałam że niektóre dziewczyny przyjmowały wiec sie mniej martwię i mam nadzieje że pomoże.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ