Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Problemy i komplikacje › Nystatyna w 2 tygodniu ciązy?
Odpowiedz

Nystatyna w 2 tygodniu ciązy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lolaP Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy miała któraś z was ten problem? Jestem w 2 tyg ciąży i lekarz przepisał mi nystatynę dopochwowo,przyplątało mi sie jakieś grzybicze paskudztwo :/ jest tam napisane żeby nie przyjmować bez konsultacji lekarza ale martwię sie czy to odpowiednie dla mnie w tak wczesnym stadium ciąży, gdy nawet jeszcze niczego nie widać:(

• paulina_b Ekspertka

Wysłany: 24 października 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    większość leków ma napisane że albo nie stosować w ciąży albo żeby przyjmować po konsultacji z lekarzem. Jeśli nie ma wyjścia to musisz przyjmować ponieważ nieleczona infekcja w ciąży jest czasami bardziej niebezpieczna niż przyjmowanie niektórych leków.

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

f2wl3e5eod41wpzo.png
    nzjd3e3kx5yd7z3q.png
  • lolaP Przyjaciółka

Wysłany: 25 października 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, dzieki,:)

doczytałam że niektóre dziewczyny przyjmowały wiec sie mniej martwię i mam nadzieje że pomoże.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ