X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Obcinanie paznokci dzieciom
Odpowiedz

Obcinanie paznokci dzieciom

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jagnam Przyjaciółka

Wysłany: 4 maja 2021, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po jakim czasie pierwszy raz obcięłyście paznokcie swoim maluchom?

• Rozeczka Przyjaciółka

Wysłany: 4 maja 2021, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz obcięłam synkowi paznokcie ok 3tyg po porodzie, teraz (4mies) obcinam albo ścieram pilniczkiem codziennie, bo mu strasznie szybko rosną i drapie się w nocy.

Niezbędne jest rownież kupienie odpowiednich nozyczek przeznaczonych specjalnie dla noworodków. Dostaniesz w tym sklepie:
    https://www.luxuryproducts.pl/golenie-i-depilacja-1.html
    fit393199i0ad9c8de1c648fa308efc69d0914892537ea8bc.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2021, 09:23

• Aaasti Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obcięłam zaraz po wyjściu ze szpitala, bo były bardzo długie i poszarpane, zwykłym obcinaczem do paznokci. Z dziecięcych nożyczek nie potrafiłam korzystać 😉

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ