Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Odklejanie kosmowki
Odpowiedz

Odklejanie kosmowki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nova1941 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Dzisiaj bylam na USG i badalam bete
    Widoczny pecherzyk z mozliwym cialkiem zoltym. Jednak doktor widzi odklejajaca sie kosmowke 15mm. To sam poczatek ciazy, jeszcze bez zarodka. Czy moge cos zrobic zeby wspomoc ten zarodek?
    Lekarz powiedzial jedynie zeby sie oszczedzac, nie wspolzyc i nie dzwigac. Biore obecnie prolutex i cyclogest 3x dziennie wiec progesteronem jestem obstawiona, ale moze no spa max ? Tego mi lekarz nie zalecil a wiem ze to tez sie bierze...

2020-2021 starania naturalne
    2021-2022 program leczenia nieplodnosci IMiD
    2022 2xinseminacja
    2023 naturalna CP. Wyciety jajowod
    2024 program in vitro. 2 blastki
    2024 transfer. Zatrzymanie serduszka 8 tydz.
    2025.12 transfer. 14dpt beta 289 walczymy dalej!

Leki do transferu:
    Encorton, accofil, neoparin 60, acard, prolutex, cyclogest 3x1

Badania:
    Nasienie ✅️
    Kariotypy ✅️
    Droznosc jajowodow ✅️
    Biopsja endometrium z wycinkami cd 138 ✅️
    Komorki NK 120 ❌️
    Cross Match 23% ❌️✅️
    KIR AA, HLAC 1,2 ❌️
    Allo mlr 0%❌️
    Uklad krzepniecia: pai hetero,mthfr hetero, antytrombina 78% ❌️✅️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ