X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Odstające uszy
Odpowiedz

Odstające uszy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś tutaj moze miał kompleks z powodu odstających uszu? Czy zdecydowalibyście się na operację?

gwz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam zabieg. Nie jest to taka skomplikowana operacja jak moze się wydawać. Co jest opisane na stronie:
    https://dbajmyozdrowie.eu/odstajace-uszy-kiedy-warto-zdecydowac-sie-na-zabieg/

Jedyne co polecam to zdecydowanie się na dobrego chirurga, który ma doświadczenie w takich sytuacjach ( sama operowałam u doktor Raczkowskiej w Krakowie).

Był to mój wielki kompleks przez wiele lat i jedyne czego żałuję to to, ze nie zdecydowałam się na zabieg dużo wcześniej. Bo powinnam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2021, 09:25

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ