X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Odstające uszy
Odpowiedz

Odstające uszy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś tutaj moze miał kompleks z powodu odstających uszu? Czy zdecydowalibyście się na operację?

gwz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam zabieg. Nie jest to taka skomplikowana operacja jak moze się wydawać. Co jest opisane na stronie:
    https://dbajmyozdrowie.eu/odstajace-uszy-kiedy-warto-zdecydowac-sie-na-zabieg/

Jedyne co polecam to zdecydowanie się na dobrego chirurga, który ma doświadczenie w takich sytuacjach ( sama operowałam u doktor Raczkowskiej w Krakowie).

Był to mój wielki kompleks przez wiele lat i jedyne czego żałuję to to, ze nie zdecydowałam się na zabieg dużo wcześniej. Bo powinnam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2021, 09:25

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ