X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Odstające uszy
Odpowiedz

Odstające uszy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś tutaj moze miał kompleks z powodu odstających uszu? Czy zdecydowalibyście się na operację?

gwz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam zabieg. Nie jest to taka skomplikowana operacja jak moze się wydawać. Co jest opisane na stronie:
    https://dbajmyozdrowie.eu/odstajace-uszy-kiedy-warto-zdecydowac-sie-na-zabieg/

Jedyne co polecam to zdecydowanie się na dobrego chirurga, który ma doświadczenie w takich sytuacjach ( sama operowałam u doktor Raczkowskiej w Krakowie).

Był to mój wielki kompleks przez wiele lat i jedyne czego żałuję to to, ze nie zdecydowałam się na zabieg dużo wcześniej. Bo powinnam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2021, 09:25

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ