Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Odstające uszy
Odpowiedz

Odstające uszy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś tutaj moze miał kompleks z powodu odstających uszu? Czy zdecydowalibyście się na operację?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam zabieg. Nie jest to taka skomplikowana operacja jak moze się wydawać. Co jest opisane na stronie:
    https://dbajmyozdrowie.eu/odstajace-uszy-kiedy-warto-zdecydowac-sie-na-zabieg/

Jedyne co polecam to zdecydowanie się na dobrego chirurga, który ma doświadczenie w takich sytuacjach ( sama operowałam u doktor Raczkowskiej w Krakowie).

Był to mój wielki kompleks przez wiele lat i jedyne czego żałuję to to, ze nie zdecydowałam się na zabieg dużo wcześniej. Bo powinnam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2021, 09:25

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ