Oslabienie objawow ciazowych
-
WIADOMOŚĆ
-
No już po lekarzu jest już widoczne żółtko, za parę dni już powinien być zarodek. Dostałam duphaston. A plamienie nie wiadomo skąd. Ale już mi lżej.
-
Super, mowilam ze bedzie dobrze! Tez biore duphaston, profilaktycznie bo w lutym poronilam. Ciesz sie ze nie masz mdlosci, ja placze z bezsilnosci i wymiotuje tyle razy ze niewiem czy to sie szpitalem nie skonczy. Boje sie odwodnienia.niedoczynnosc tarczycy
4.04.2018- [*] moj aniolek 5 tydz.
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Oj, dziewczyny...Ja w okolicach 5 tc straciłam swoje objawy z dnia na dzień. Odeszło wszystko, łącznie z bólem piersi. Opadły mi i zrobiły się mega miękkie. Powtórzona beta nie miała przyrostu 100%. Lekarz powiedział mi wprost, że to może być koniec. Ale końca nie było. Wyrósł za to dorodny chłopak, obecnie 31 tc.
-
edka85 wrote:Oj, dziewczyny...Ja w okolicach 5 tc straciłam swoje objawy z dnia na dzień. Odeszło wszystko, łącznie z bólem piersi. Opadły mi i zrobiły się mega miękkie. Powtórzona beta nie miała przyrostu 100%. Lekarz powiedział mi wprost, że to może być koniec. Ale końca nie było. Wyrósł za to dorodny chłopak, obecnie 31 tc.
Kochana dobrze że tak się u ciebie skończyło. Ale każda z nas będzie zawsze będzie się martwić jak cos się wydarzy. No niestety taki nasz zwyczaj. Od samego początku już się martwimy o nasze maluchy. -
Dziewczyny ja też się borykam z pojawiającymi się i znikającymi objawami i staram się nie świrować. Dziś od rana nie bolały mnie piersi ani brzuch. Można powiedzieć, że poczułam się nieciążowo. Miałam tak już kilka razy od momentu pozytywnego testu i za każdym razem mnie to trochę syresuje. Do wizyty mam tydzień i chyba zniosę jajo do tego czasu. Robiłam betę 2 razy i rosła ok. Nie chcę powtarzać bo i tak będzie co ma być. Tylko chodzę i sprawdzam cycki Masakra. Pamiętam, że w pierwszej ciąży miałam podobnie. Jestem dziś w 5 tygodniu 4 dniu.
A jak u Was? Okazało się, że jest ok i tak może być? -
nick nieaktualnyU mnie w ciąży biochemicznej która skończyła się poronieniem (jeśli można to tak nazwać, bo dziecka nie było) nagle ustały mi wszystkie objawy. Ale jeśli masz je na zmianę w sensie raz tak a raz nie, to nie ma się czym martwić po prostu powinny się pojawiać co jakiś czas A co do sprawdzania cycków, znam dobrze to uczucie bo w obecnej ciąży od początku sprawdzałam, czy nie zmiękły..
-
Ja właśnie raz czuję, a raz nie. Ogólnie czuję się dobrze i mało ciążowo, ale w 1. ciąży takie dokuczliwe objawy zaczęły mi się po 8. tygodniu. Na pierwszym usg byłam nastawiona na najgorsze bo super się czułam, a było ok. Liczę, że nic złego się nie dzieje. Chcę być dobrej myśli
A na jakim etapie ustały Ci objawy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 19:04
-
Lavende86 witaj to ja zalozylam ten watek bo obawialam sie ze nagle ustapily objawy. Zupelnie niepotrzebnie. Pare dni pozniej wszystko wrocilo i jest do tej pory. Nie martw sie, co do bolu piersi raz bola a na drugi dzien nic.. i tak mam na zmiane. Z mdlosciami roznie bylo, czasami mialam czasami nie. Ale teraz mam kazdego dnia, czasami wymiotuje caly dzien a czasami tylko rano. Naslenie jest rozne i niewiem od czego to zalezy. Glowa do gory i nie zamartwiaj sie na zapas. Beta pieknie rosnie, wszystko bedzie dobrzeniedoczynnosc tarczycy
4.04.2018- [*] moj aniolek 5 tydz.
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -