WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Podwyższone monocyty(MONO) od początku ciąży
Odpowiedz

Podwyższone monocyty(MONO) od początku ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jendulka Debiutantka

Wysłany: 29 marca 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was miała podwyższoną ilość monocytów we krwi? Ja mam od początku ciąży, lekarz nigdy nie zwraca na to uwagi, chociaż ostatnio ich wartość znacznie się podniosła. Nie rozumiem też różnicy między wartością MONO(która u mnie jest podwyższona), a MONO%, która jest w dolnych granicach normy. Kuzynka nastraszyła mnie, że to może być objaw Mononukleozy a nawet Cytomegalii. Jestem zaniepokojona, dlatego pytam czy któraś z Was ma bądź miała z tym jakieś doświadczenia?

J
  • opóźniona Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla ciężarnych są inne normy morfologii, więc nie patrz na te co masz na wyniku, tylko słuchaj lekarza. Gdyby było coś nie tak to by powiedział.

Alicja 40 tc. 2007
    Aniołek 6 tc. 2012 (*)
    Antonina 35 tc. 2016
    Anastazja 30 tc. 2021

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ