X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje powiększone węzły chlonne
Odpowiedz

powiększone węzły chlonne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jadhira Koleżanka

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o pomoc, dziś wyczulam powiększone węzły chłonne pod lewą pachą, kilka dni temu nayomiast bardzo bolał i szczypal mnie lewy sutek. Czy któraś z was tak miała? Bardzo się martwię wizytę mam dopiero za 2 dni. W lewej piersi mam guzka ale niegrozny, niedawno miałam usg wszystko było ok, a teraz jak się dotkne pod pachą to boli :(((

Aniołek Kubuś 30.01.2014 (*) 16tc
    8p3ovfxm0l2ycqvt.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam nadzieję ze juz po wizycie i że wszystko ok. W ciąży tak czasami bywa ze sie węzły powiększają. Trzymam kciuki. Daj znac co i jak

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ