X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje powiększone węzły chlonne
Odpowiedz

powiększone węzły chlonne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jadhira Koleżanka

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o pomoc, dziś wyczulam powiększone węzły chłonne pod lewą pachą, kilka dni temu nayomiast bardzo bolał i szczypal mnie lewy sutek. Czy któraś z was tak miała? Bardzo się martwię wizytę mam dopiero za 2 dni. W lewej piersi mam guzka ale niegrozny, niedawno miałam usg wszystko było ok, a teraz jak się dotkne pod pachą to boli :(((

Aniołek Kubuś 30.01.2014 (*) 16tc
    8p3ovfxm0l2ycqvt.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam nadzieję ze juz po wizycie i że wszystko ok. W ciąży tak czasami bywa ze sie węzły powiększają. Trzymam kciuki. Daj znac co i jak

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ