X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje różowy śluz
Odpowiedz

różowy śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasikkka Nowa

Wysłany: 4 marca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam,
    jestem w 12tc i dziś rano w toalecie zauważyłam na papierze toaletowym śluz o zabarwieniu lekko różowym
    to była malutka ilość, ale i tak się trochę przestraszyłam
    póki co się nie powtórzyło
    miała tak któraś z was??
    co to może oznaczać??

• Martynika Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może oznaczać dosłownie wszystko,od niegroźnego pęknięcia naczynka,czy otarcia,po coś,co należy mieć pod obserwacją i co trzeba wyleczyć.Nikt Cię tutaj nie zdiagnozuje.Jeżeli masz taką możliwość zadzwoń do swojego lekarza prowadzącego/podjedź do niego i zapytaj.Zawsze też możesz udać się na najbliższą izbę przyjęć ginekologiczno-położniczą.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ