X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Rozwarcie wewnętrzne "U"
Odpowiedz

Rozwarcie wewnętrzne "U"

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anais Ekspertka

Wysłany: 26 marca 2020, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli wątek już się pojawił- proszę o przeniesienie. Dzisiaj na wizycie usłyszałam, że szyjka jeszcze długa 2.9cm, rozwarcie 2cm, i rozwarcie wewnętrzne w kształcie litery U. Czy któraś z was się z tym spotkała? Jak to się zakończyło? Obecnie mam 34 + 0 tc, szacowana waga 2300g- też wydaje mi się jakoś mało.. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2020, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli mam być szczera- nie przejmuj się tym zanadto, nawet jeśli urodzisz to waga jest dobra i dziecko rozwinięte. Urodziłam w 37 tc a moja córeczka ważyła 2380g i była 100% zdrowa. Twoje dziecko dotarło do momentu w którym jeśli się urodzi będzie zdrowe :) i nic mu nie będzie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ