X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Starania po stracie
Odpowiedz

Starania po stracie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Aga1989 Debiutantka

Wysłany: 27 listopada 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje i trzymam kciuki

Aga89
  • Aga1989 Debiutantka

Wysłany: 27 listopada 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje i trzymam kciuki

Aga89
  • Aga1989 Debiutantka

Wysłany: 27 listopada 2017, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz Nikki pozostaje Ci dbac o siebie i niech pozytywne myslenie Cie nie opuszcza teraz musi byc dobrze,daj znac jak usg

Aga89
  • Nikki13 Znajoma

Wysłany: 29 listopada 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to pozostaje mi teraz uważać na siebie i czekać do kolejnej wizyty. Dziś nietety tylko pęcherzyk 6mm,ale dla mnie to już wiele...Za tydzień już powinno coś widać. Na razie lekarz ocenił ciążę na początek 5 tygodnia. Aby zapobiec poprzedniemu nieszczęściu na podtrzymanie postałam duphaston. Tak na wszelki wypadek. Jestem dobrej myśli ❤

7470s65gzi5lnasp.png

01.09.2017 r. [*]
  • Aga1989 Debiutantka

Wysłany: 29 listopada 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie dobrze niech radosc cie nie opuszcza w szostym tygodniu powinno cos widac na pewno zobaczysz mala fasolke,a duphaston lepiej brac dla swietego spokoju,jeszcze raz gratulacje,daj znac jeszcze

Aga89
  • danna Nowa

Wysłany: 1 stycznia 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 stycznia 2018, 21:44

• Monys2588 Koleżanka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danna a robiłaś jakieś badania po poronieniach??Też jestem po dwóch i też biorę i brałam Ovarin. NIKKI również trzymam kciuki

monia29
  • Leira Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny najwcześniej i najbeczpieczniej możecie się starać po łyżeczkowaniu kiedy dostaniecie pierwszy okres, a lekarz zrobi Wam USG konktrolne i stwierdzi, że wszystko zostało wyłyżeczkowane, a Wasze endometrium ma ok 9-10 mm.

Czasem można w pierwszym cyklu, czasem po trzech, to sprawa indywidualna organizmu kobiety i inwazyjności łyżeczkowania.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ