X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wady letalne
Odpowiedz

Wady letalne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Duzaa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RedRose wrote:
    Czy ktos sie spotkal z bezwodziem na etapie poczatku 2 trymestru ok 15tydz? Ciaza blizniacza dwuowodniowa dwukosmowkowa - bezwodzie u jednego z płodów
    U mnie niestety właśnie bezwodzie było początkiem złych wieści. Wiem jednak ze przyczyn takiego stanu może być wiele i niekoniecznie muszą być one tak dramatyczne. RedRose musisz odwiedzić kilku lekarzy, pewnie zaproponują Ci amnioinfuzje żeby dowiedzieć się czegoś więcej. Bądź silna na pewno wszystko się wyjaśni a powód będzie błahy trzymam kciuki!! Daj znać jak będziesz wiedzieć coś więcej

oar89jcggibdab41.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ