X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Warszawa catering dietetyczny
Odpowiedz

Warszawa catering dietetyczny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sawak Koleżanka

Wysłany: 28 września 2023, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy korzystałyście? Czy możęcie polecić sprawdzoną firmę? No i czy macie jakieś porady na odchudzanie? Sama nie jestem w stanie schudnąć :( CHociaż wiele razy podejmowałam próby.

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 29 września 2023, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Silna wola to podstawa... wytrwaj chociaz 2 tyg a jak zobaczysz, że sa efekty bedzie latwiej ja mialam problem ze schudnieciem, od lutego sie zawzielam, gdy przyszly pierwsze efekty bylo latwiej odmawiac sobie czegos. Teraz nie mam z tym problemu a na wadze jest 11 kg mniej oczywiscie oprocz diety - RUCH
    https://hfood.pl/catering-dietetyczny-warszawa

A jeśli chodzi o firmę to polecam Healthy Food - dobrze skomponowane posiłki i możliwość wybrania zapotrzebowania energetycznego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2023, 10:23

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ