Wody płodowe
-
WIADOMOŚĆ
-
Crp masz dosłownie odrobine podniesione. Jeśli nie ma stanu zapalnego to powinno być do 1.
Dostajesz antybiotyk a w ogóle wiesz na co Ci go dają. Robili jakiś antybiogram, czy oni w ogóle wiedzą na jaką bakterie antybiotyk C podają?
Nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale powinnaś zmienić szpital i przenieść sie do kliniki, aby mogli wdrożyć leczenie i pomyslec o aminoinfuzji - czyli o dolewaniu wód.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny ... jak tam te wasze historie z tym saczeniem wód? Ja dziś trafiłam do szpitala z wodami afi 2.7 26 tc dziecko 800 gr . Do tego szyjka 1.5 cm i rozwarcie na 1 cm ... jestem zalamana. Czy wody moga się jeszxze uspokoić? Wyszlyscie do domu ?
-
Dziewczyny czy któraś spotkała się ze zbyt dużą ilością wód plodowych? U mnie Afi wynosi 23,8 lekarz który wykonywał usg powiedział że to dobrze bo mały ma miejsce jeszcze na obrót ale czytając internet to już jestem mocno zmartwiona
-
nick nieaktualnyjaolka wrote:Czy wody sądzą się codziennie?miałam sporo wydzieliny dwa tyg temu przez jeden dzień i dopiero dziś ponownie czuję mocno wilgotna wkładkę i bieliznę.
raczej codziennie.
Najlepiej kupic w sklepie chemicznym albo takim zoddczynnikami paski do sprawdzania ph. Tylko to musza byc paski o duzym zakresie ph. Jak wyjdzie odczyn zasadowy to są to wody płodowe -
nie znaczyły się codziennie i papier lakmusowe nie wykazał odczyn zapasowego.Dwa tyg temu byłam u ginekologa na badaniu kontrolnym a tego samego dnia zaczęłam krwawic. Okazało się że poziom wód chyba z afi3. skierowanie do szpitala. test na obecność wód w pochwie wyszedł negatywnie, więc myślałam że ok. Zostałam w szpitalu, zrobili amnioinfuzje, jednak płyn ze mnie wypłynął, czyli uszkodzony pęcherz plodowy. Dostaje antybiotyki i czekamy. Mam 21 tc.Aleksandra
-