WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wysoka beta -> ogromny spadek -> dobry przyrost.
Odpowiedz

Wysoka beta -> ogromny spadek -> dobry przyrost.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katt23 Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    więc tak :
    28.10 beta : 830,2 ( zapewne błąd) ,
    31.10 - 83.67
    1.11 - 127.9
    3.11 - 276.9
    6.11 - 534.3
    w piątek 4.11 zabrano mnie do szpitala bo po wynikach stwierdzili , że może ciąża pozamaciczna. Dziś wyszłam na przepustkę , jutro rano wracam na badania.
    Dziś na USG doktor stwierdziła, że coś w macicy zobaczyła, coś około 1mm , ale nie wie co to na tą chwile.
    No i niepokoi ich , że trochę mały wzrost od 3.11 do dziś , że powinno być koło 600-650 , a jest 534.
    Nie wiem już co myśleć, a oni nic mi nie mówią.
    Myślicie , że może to być jeszcze ciąża zdrowa ? Że jest na to szansa ?

ww skrócie :
    1.10.2016 1dc
    31.10 brak @
    6.11 37 dc

dwurożność macicy.
    cykle 31 dniowe.
    f2w390bv8mm2pfbf.png
    27.10.2016 (+) beta 830,2 <3
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana powinno byc ok600-650 a jest 534 no to nie taka roznica! Szkoda,ze jest tak wczesnie zeby na usg zobaczyc :/ za tydzien bedzie wszystko widac ale badz pod opieka bo ciaza pozamaciczna jest bardzo niebezpieczna. Ale wydaje mi sie,ze wszystko bedzie dobrze :)

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • kasia36 Nowa

Wysłany: 18 września 2017, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, pomóżcie czy takie przyrosty bety, dają jeszcze szansę na prawidłowy rozwój ciąży. Strasznie się denerwuję, bo za mną już 2 poronienia samoistne na bardzo wczesnym etapie ciąży (w przeciągu ostatniego 1,5 roku)
    11.09 - 252
    15.09 - 414
    18.09 - 620

kiskas
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ