X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wysoka beta -> ogromny spadek -> dobry przyrost.
Odpowiedz

Wysoka beta -> ogromny spadek -> dobry przyrost.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katt23 Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    więc tak :
    28.10 beta : 830,2 ( zapewne błąd) ,
    31.10 - 83.67
    1.11 - 127.9
    3.11 - 276.9
    6.11 - 534.3
    w piątek 4.11 zabrano mnie do szpitala bo po wynikach stwierdzili , że może ciąża pozamaciczna. Dziś wyszłam na przepustkę , jutro rano wracam na badania.
    Dziś na USG doktor stwierdziła, że coś w macicy zobaczyła, coś około 1mm , ale nie wie co to na tą chwile.
    No i niepokoi ich , że trochę mały wzrost od 3.11 do dziś , że powinno być koło 600-650 , a jest 534.
    Nie wiem już co myśleć, a oni nic mi nie mówią.
    Myślicie , że może to być jeszcze ciąża zdrowa ? Że jest na to szansa ?

ww skrócie :
    1.10.2016 1dc
    31.10 brak @
    6.11 37 dc

dwurożność macicy.
    cykle 31 dniowe.
    f2w390bv8mm2pfbf.png
    27.10.2016 (+) beta 830,2 <3
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana powinno byc ok600-650 a jest 534 no to nie taka roznica! Szkoda,ze jest tak wczesnie zeby na usg zobaczyc :/ za tydzien bedzie wszystko widac ale badz pod opieka bo ciaza pozamaciczna jest bardzo niebezpieczna. Ale wydaje mi sie,ze wszystko bedzie dobrze :)

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • kasia36 Nowa

Wysłany: 18 września 2017, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, pomóżcie czy takie przyrosty bety, dają jeszcze szansę na prawidłowy rozwój ciąży. Strasznie się denerwuję, bo za mną już 2 poronienia samoistne na bardzo wczesnym etapie ciąży (w przeciągu ostatniego 1,5 roku)
    11.09 - 252
    15.09 - 414
    18.09 - 620

kiskas
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ