X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Zapalenie opryszczkowe jamy ustnej u starszaka
Odpowiedz

Zapalenie opryszczkowe jamy ustnej u starszaka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marribell Autorytet

Wysłany: 7 września 2017, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki. Mój 2-letni syn prawdopodobnie ma opryszczkowe zapalenie jamy ustnej (Jutro się dowiemy na 100%), cierpi biedactwo strasznie. Ja zaś jestem w 36 tygodniu z zagrożeniem przedwczesnym porodem od 27 tygodnia no i oczywiście z pessarem. Pomijając fakt, że muszę bezwzględnie leżeć bo rozwarcie na palec to jeszcze chore dziecko z okropnym wirusiskiem... Kochane, mam się bać powikłań? Kontakt z chorym dzieckiem mam non stop bez innej możliwości..ogólnie nigdy nie miałam opryszczki no i się martwię strasznie o drugie bejbi. Poradźcie

DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
    ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
    BĄBELEK termin 11.10.2017 :-) rośniemy
    Pessar w 27 tc- wytrzymaj
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ