X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Zmniejszanie piersi
Odpowiedz

Zmniejszanie piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dkdk Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2022, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któraś żałuje zmniejszania? Podobno jeszcze gorzej niż powiększanie

• Mirelasiedla Koleżanka

Wysłany: 29 listopada 2022, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zmniejszalam + lift. Bol 7/10 da sie przezyc, bylo to w zeszlym roku w Sierpniu, cięcia jeszcze trochę widoczne .
    Przenieśli wyżej sutki, aczkolwiek jeśli chodzi o kształt to jest jak normalnej piersi, żadne „bomby” , zjechałam z G na DD i jest cacy - jestem bardzo zadowolona :)
    https://www.raczkowska.pl/zmniejszanie-piersi

Zmniejszałam piersi u doktor Raczkowskiej, świetna specjalistka od takich zabiegów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2022, 07:06

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ