X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje ZROSTY
Odpowiedz

ZROSTY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karolina01231 Znajoma

Wysłany: 25 stycznia 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam pocieszenia :) Czy któraś z szczęśliwych Mam zaszła w ciążę mając w miednicy mniejszej zrosty? Lekarz u mnie wykrył liczne zrosty a nigdy nie rodziłam ani nie miała operacji ale nie podjął żadnego leczenia. Staramy się z mężem o Fasolkę i boję się, że zrosty mogą to utrudniać ....Proszę o opinię.

• Asia_30 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po laparoskopii miałam w karcie ze szpitala napisane "liczne zrosty na miednicy mniejszej" i jestem w ciąży

karolina01231 lubi tę wiadomość

klz9df9hph2l42tn.png
  • karolina01231 Znajoma

Wysłany: 11 marca 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ja też mając lub nie mając zrostów (zdania lekarzy podzielone) jestem we wczesnej ciąży i mam nadzieję, że będzie się zdrowo i prawidłowo rozwijać :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 13:37

karolina01231 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ