X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje żylaki?
Odpowiedz

żylaki?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek_122 Debiutantka

Wysłany: 27 czerwca 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie czy robimy wam się w ciąży takie grudki na stopach np. Okolice nad pięta pod kostka zauważyłam to dziś i sporo tych grudek wystających i nie wiem co to, czy mogą to być żylaki? Nic nie boli nie piecze i nie jest spuchniete.Bardzo mnie to martwi

• SSunny' Przyjaciółka

Wysłany: 6 sierpnia 2017, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak mam od wczoraj na lewej nodze. Tylko w zgięciu nogi. Wczoraj bolała mnie noga . Dziś wyszły z tyłu żyły. wcześniej naczynia mi pekly .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 16:58

ckaidqk3xa4elisy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ