Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

LUTEINA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Erinka Nowa

Wysłany: 24 lutego 2015, 10:13

/  Zgłoś
    Witam. dwa tygodnie temu byłam u ginekologa ktory zlecił mi wykonanie badan hormonow: testosteron progesteron fsh i chyba estradiol (tak odczytałam ze skierowania). Poziom progesteronu i testosteronu juz zbadałam jednak jeszcze nie mam wynik. pozostałe hormony mam do zrobienie za tydzien. moje pytanie brzmi czy moglabym juz zaczac przyjmowac luteine przed pozostałymi badaniami? czy wpłynie ona na niewiarygodny wynik fsh i tego drugiego (chyba estradiolu?)

moniu, Kasia89, CzterolistnaKoniczyna lubią tę wiadomość

erinka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ