X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Tyłozgięcie macicyc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niepohamowana M Debiutantka

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:04

/  Zgłoś
    Witam jestem tu nowa mam tyłozgięcie macicy.. Mam może nietypowe pytanie co do szyjki macicy. Przy tyłozgięciu szyjka macicy jest inaczej ułożona niż, przy przodozgięciu? Czyli gdy są dni płodne szyjka jest przy dniach niepłodnych wysoko ułożona a przy płodnych niżej. Czy to prawda? Będę wdzięczna za odpowiedź

Angel28, Caroline, Skali89, Mon89, Eavonne, margot79, Carmelitta, kasiulkaa, Ann1, WaldhauzerM, bbie, tercia, dam23, Aleksandra0000, MajaRyt, Marta.83, kark, ojejku, Kamilka, Aasienkaa, chessy, Pauli L, gabi544, Agula82, olagola, K.a.s.i.a, Arwi, WIKIK, Kometa, Fatim, Etom, Lillith Lukrecja, Bella_Bella, jiwa, rc lubią tę wiadomość

• dr n. med. Andrzej Rogoza Ekspert

Wysłany: 9 lipca 2018, 16:20

/  Zgłoś
    Szyjka macicy zmienia położenie w zależności od fazy cyklu. Tyłozgięcie macicy nie ma na to wpływu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ