Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Zagniezdzenie blastocysty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Korczowna Nowa

Wysłany: 3 lipca 2018, 18:10

/  Zgłoś
    Witam. Podczas transferu podano mi zarodek klasy 5AB. Czy to zwieksza szanse na zagniezdzenie sie w macicy?

Malgonia lubi tę wiadomość

Korczowna88
  • dr n. med. Andrzej Rogoza Ekspert

Wysłany: 16 lipca 2018, 12:20

/  Zgłoś
    To bardzo dobra klasa zarodka. Szansa na ciążę jest bardzo duża. Ale proszę pamiętać, że o sukcesie decyduje mnóstwo czynników. Trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać na wynik testu ciążowego.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ