X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 13 dni po Ovitrelle
Odpowiedz

13 dni po Ovitrelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pogodne28 Nowa

Wysłany: 17 marca 2021, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Dziś 13 dzień po zastrzyku Ovitrelle. Czy cień cienia drugiej kreski na teście o czułości 10 może świadczyć o ciąży ? Czy jednak może być to jeszcze zastrzyk ? Dodam że miesiąc temu w 11 dni po zastrzyku wartość bety była 1,9 i wtedy również widziałam cień cienia. Na Betę do labo nie pójdę bo dogorywam z grypa :(

• Domistr Autorytet

Wysłany: 17 marca 2021, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie w poprzednim cyklu w 12dpo byl taki cień cienia ale 2 dni później powtórzyłam i bialo a po chwili przyszla @

13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
    30.11 Jest ❤
    14.12 19,4mm szczęścia 🥰
    07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
    11 01 CRL 6,25 cm 🥰
    08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
    03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
    08.03 374g 💞
    05.04 754g💞
    10.05
    13.05 III prenatalne
  • magda.lena Autorytet

Wysłany: 17 marca 2021, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie w ostatnim cyklu 14 dni po ovitrelle beta wyszla 10.77, za 2 dni prawie 7 i za kolejne 3 dni przyszła @

2015-2017 starania naturalne i 2x histeroskopia - usuwanie przegrody macicy
    2018-Letrozolle+ ovitrelle, sono-hsg ok
    2019 - starania naturalne, strata w 9tc
    2020-2021-clo, aromek, ovitrelle, histeroskopia
    VIII 2021- laparokopia - niedrożne jajowody,drobne ogniska endometriozy usunięte
    IX 2021-III 2022 - 2 procedury brak zarodków, wszystkie padały po 3 dobie
    V 2022 Kriobank Białystok 3 procedura - 5 ❄️❄️❄️❄️❄️
    VII 2022 - immunolog - Kir AA, brak wszystkich DS, NK 17%, Allo mlr 0%, Cross-match 46,7 %,Hla C1C2, Mąż Hla C2C2. Kariotypy ok.
    VIII 2022 - immunosupresja

Niedoczynność, Hashi, IO,PAI homo, MTHRF - hetero
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ