X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 13 dni po Ovitrelle
Odpowiedz

13 dni po Ovitrelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pogodne28 Nowa

Wysłany: 17 marca 2021, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Dziś 13 dzień po zastrzyku Ovitrelle. Czy cień cienia drugiej kreski na teście o czułości 10 może świadczyć o ciąży ? Czy jednak może być to jeszcze zastrzyk ? Dodam że miesiąc temu w 11 dni po zastrzyku wartość bety była 1,9 i wtedy również widziałam cień cienia. Na Betę do labo nie pójdę bo dogorywam z grypa :(

• Domistr Autorytet

Wysłany: 17 marca 2021, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie w poprzednim cyklu w 12dpo byl taki cień cienia ale 2 dni później powtórzyłam i bialo a po chwili przyszla @

13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
    30.11 Jest ❤
    14.12 19,4mm szczęścia 🥰
    07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
    11 01 CRL 6,25 cm 🥰
    08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
    03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
    08.03 374g 💞
    05.04 754g💞
    10.05
    13.05 III prenatalne
  • magda.lena Autorytet

Wysłany: 17 marca 2021, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie w ostatnim cyklu 14 dni po ovitrelle beta wyszla 10.77, za 2 dni prawie 7 i za kolejne 3 dni przyszła @

2015-2017 starania naturalne i 2x histeroskopia - usuwanie przegrody macicy
    2018-Letrozolle+ ovitrelle, sono-hsg ok
    2019 - starania naturalne, strata w 9tc
    2020-2021-clo, aromek, ovitrelle, histeroskopia
    VIII 2021- laparokopia - niedrożne jajowody,drobne ogniska endometriozy usunięte
    IX 2021-III 2022 - 2 procedury brak zarodków, wszystkie padały po 3 dobie
    V 2022 Kriobank Białystok 3 procedura - 5 ❄️❄️❄️❄️❄️
    VII 2022 - immunolog - Kir AA, brak wszystkich DS, NK 17%, Allo mlr 0%, Cross-match 46,7 %,Hla C1C2, Mąż Hla C2C2. Kariotypy ok.
    VIII 2022 - immunosupresja

Niedoczynność, Hashi, IO,PAI homo, MTHRF - hetero
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ