💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
NataliaP_90 wrote:Cześć Dziewczyny.
Okrutnie proszę o opinię. Wczoraj miałam dzień na @.
Cały czas- od 2-3 dni boli mnie brzuch i ciągnie jak na standardowy miesiąc z @.
Wcześniej, 10-11 dno robiłam testy, ale wychodziły negatywne, więc sadziłam, że ten miesiąc też już na straty. Zrobiłam dziś test z powiedzmy porannego moczu (powiedzmy - bo w nocy wstawałam ze 3 razy do toalety), no i widzę to:
https://zapodaj.net/57ca36f0ac50a.jpg.html
Czy to jest to co myślę?
Aż boje się myśleć, że to to , że mogę się cieszyć. Cały tydzień ryczałam, że pewnie nic z tego, więc zastanawiam się czy mam zwidy czy jest ładny bladzioch.
Super 🙂 gratulacje 👍Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
Po drodze po szczęście dużo zakrętów.
Wizyta w klinice leczenia niepłodności, niskie parametry nasienia, u mnie wycięta tarczyca i leczenie jodem oraz cukrzyca typu 2- pod kontrolą cukry ok, różne badania zrobione. Starania na razie zawieszone.
Będzie dobrze, nie ma innej opcji. -
Czajna.
Działaj Kochana. Ja zarabiam najniższą krajową
Mój jest na bezrobociu. Robi na czarno ale u siebie. Ma długi I wiele wiele problemów ale mimo to staramy się o dziecko. Nie jesteśmy małżeństwem i różnie może być Ale dziecko to dziecko
Tego się nie da wycenić. To największy motywatorWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2021, 17:22
czajna, Marti7 lubią tę wiadomość
👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
czajna wrote:Hej dziewczyny
Jestem nowa i zaraz po nowym roku zgodnie z partnerem podjęliśmy decyzje o dzidzi !!
Potrzebuje zbiorczej kobiecej porady, bo kilka rzeczy kłóci się we mnie !!
Bardzo chcemy mieć dzidzie i jesteśmy gotowi - partner ma stałą prace ja niestety jestem bezrobotna dzieki wirusowi .. Co robić ??!!
Nie chce już dłużej czekać - 3 lata temu zmarł mój 5cio miesięczny synek na wadę genetyczną (w rzie starań wszystko pod kontrolą lekarza) i instynkt macierzyński mocno został a dziecka nie ma ... Ciężko to opowiedzieć, ale niewiem czy to rozsądne starać się na bezrobociu ... Potrzebuje chyba kilka słów od was kobiety !!
Trzymam za was kciuki !!
Bardzo mi przykro z powodu synka ;(
Jeżeli jesteście teraz gotowi to czemu nie (zwłaszcza jeżeli wystarcza wam jedna pensja)
Czasami z tymi staraniami jest tak że to tak szybko się niestety nie udaje i to też trzeba brać pod uwagę.
Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
Wizyta w klinice leczenia niepłodności, niskie parametry nasienia, u mnie wycięta tarczyca i leczenie jodem oraz cukrzyca typu 2- pod kontrolą cukry ok, różne badania zrobione. Starania na razie zawieszone.
Ja też się przyłączę🙂
Na początku życzę Nam wszystkim szczęśliwego 2021 i upragnionych II 💚
Coś o mnie:
Za kilka dni kończę 33 lat, mój Partner ma tyle samo. Od pół roku mniej więcej przygotowywałam się, tzn dieta, witaminy, aktywność, podstawowe badania z krwi, tsh, USG itp. Wszystko OK. Cykle regularne i bez problemów.
Staramy się 3 cykl, testy owu, mierzenie temperatury, śluzu. Owu potwierdzone przez gin i wiem że było bo mnie zawsze jajnik boli. No i dzisiaj w 11 dpo test wyszedł negatywny i czuję że będzie @ 😞 normalnie mam ochotę odpuścić i przestać wszystko mierzyć, sprawdzać itp -
Kkarolinaa wrote:Ja też się przyłączę🙂
Coś o mnie:
Za kilka dni kończę 33 lat, mój Partner ma tyle samo. Od pół roku mniej więcej przygotowywałam się, tzn dieta, witaminy, aktywność, podstawowe badania z krwi, tsh, USG itp. Wszystko OK. Cykle regularne i bez problemów.
Staramy się 3 cykl, testy owu, mierzenie temperatury, śluzu. Owu potwierdzone przez gin i wiem że było bo mnie zawsze jajnik boli. No i dzisiaj w 11 dpo test wyszedł negatywny i czuję że będzie @ 😞 normalnie mam ochotę odpuścić i przestać wszystko mierzyć, sprawdzać itpMarti7 lubi tę wiadomość
-
Coś o mnie:
Staramy się 3 cykl, testy owu, mierzenie temperatury, śluzu. Owu potwierdzone przez gin i wiem że było bo mnie zawsze jajnik boli. No i dzisiaj w 11 dpo test wyszedł negatywny i czuję że będzie @ 😞 normalnie mam ochotę odpuścić i przestać wszystko mierzyć, sprawdzać itp
Witaj
Najważniejsze że wszystkie badania wyszły ok.
Na pewno nie możesz się załamywać i się stresować to na pewno nie pomoże. Przygotowywałaś się do tego żeby mieć dziecko dobrze w sensie dieta ćwiczenia badania itd. To dopiero 3 cykl spokojnie uda się ✊
Marti7 lubi tę wiadomość
Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
Coś o mnie:
Staramy się 3 cykl, testy owu, mierzenie temperatury, śluzu. Owu potwierdzone przez gin i wiem że było bo mnie zawsze jajnik boli. No i dzisiaj w 11 dpo test wyszedł negatywny i czuję że będzie @ 😞 normalnie mam ochotę odpuścić i przestać wszystko mierzyć, sprawdzać itp -
Zadzwoniłam do mojego gin umówić się ( przez ta nieszczęsna pandemie trzeba dzwonić, A tak można było iść od ręki i przyjmował oczywiście w określone dni). Idę dopiero we wtorek za tydzień. Myślałam, że okres mi się rozkręci, bo po nocy pojawiło się trochę więcej brudnego sluzu i trochę krwi, ale niestety nic...moge jedynie zbadać przed wizytą prolaktynę.
-
nick nieaktualnyczajna wrote:Hej dziewczyny
Jestem nowa i zaraz po nowym roku zgodnie z partnerem podjęliśmy decyzje o dzidzi !!
Potrzebuje zbiorczej kobiecej porady, bo kilka rzeczy kłóci się we mnie !!
Bardzo chcemy mieć dzidzie i jesteśmy gotowi - partner ma stałą prace ja niestety jestem bezrobotna dzieki wirusowi .. Co robić ??!!
Nie chce już dłużej czekać - 3 lata temu zmarł mój 5cio miesięczny synek na wadę genetyczną (w rzie starań wszystko pod kontrolą lekarza) i instynkt macierzyński mocno został a dziecka nie ma ... Ciężko to opowiedzieć, ale niewiem czy to rozsądne starać się na bezrobociu ... Potrzebuje chyba kilka słów od was kobiety !!
Trzymam za was kciuki !!
Jeżeli jesteście się w stanie utrzymać z jednej pensji to nie odkładałabym starań Urodzisz, odchowasz i wrócisz do pracy w lepszych czasach:) Bardziej martwiła by mnie ta choroba genetyczna - jakie jest prawdopodobieństwo choroby i rokowania leczenia. -
nick nieaktualnyPannaAnna35 wrote:Czajna.
Działaj Kochana. Ja zarabiam najniższą krajową
Mój jest na bezrobociu. Robi na czarno ale u siebie. Ma długi I wiele wiele problemów ale mimo to staramy się o dziecko. Nie jesteśmy małżeństwem i różnie może być Ale dziecko to dziecko
Tego się nie da wycenić. To największy motywator
Dziecko jest całkowicie zależne od rodziców więc dobrze poukładać swoje życie zanim mały człowiek pojawi się na świecie.Patrycja3791, tylko_czytam, Pum lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja mam już normalnie dość już tej choroby córki.. biedna nadal się męczy 😭 biegunka, wymioty no a gorączki nawet nie ma 😒 i jeszcze zęby jej wychodzą. No tragedia.. a z tymi teleporadami to już w ogóle masakra..eh.. przez to wszystko nawet testu nie zrobiłam znowu, w sumie nawet zapomniałam przez to wszystko, żeby go zrobić 😒😒😒 a okresu nadal brak juz 36tc jest a ja jestem w kropce.. mąż pracuje i nawet nie ma mi kto córki nawet na ten jeden moment popilnować, żebym zrobiła ten cholerny test😒😒❤️Zuzanna❤️ 01.04.2019❤️
-
Weronika 9592 wrote:Hej dziewczyny, ja mam już normalnie dość już tej choroby córki.. biedna nadal się męczy 😭 biegunka, wymioty no a gorączki nawet nie ma 😒 i jeszcze zęby jej wychodzą. No tragedia.. a z tymi teleporadami to już w ogóle masakra..eh.. przez to wszystko nawet testu nie zrobiłam znowu, w sumie nawet zapomniałam przez to wszystko, żeby go zrobić 😒😒😒 a okresu nadal brak juz 36tc jest a ja jestem w kropce.. mąż pracuje i nawet nie ma mi kto córki nawet na ten jeden moment popilnować, żebym zrobiła ten cholerny test😒😒
-
Regina wrote:Dziecko jest całkowicie zależne od rodziców więc dobrze poukładać swoje życie zanim mały człowiek pojawi się na świecie.
Gdyby było aż tak źle to nie myslałabym o dziecku. Ale moim zdaniem nie wolno przekładać dziecka na lepsze czasy zwłaszcza gdy ma się 35 i 40 lat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2021, 18:55
Martasa lubi tę wiadomość
👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
nick nieaktualnyKkarolinaa wrote:Ja też się przyłączę🙂
Coś o mnie:
Staramy się 3 cykl, testy owu, mierzenie temperatury, śluzu. Owu potwierdzone przez gin i wiem że było bo mnie zawsze jajnik boli. No i dzisiaj w 11 dpo test wyszedł negatywny i czuję że będzie @ 😞 normalnie mam ochotę odpuścić i przestać wszystko mierzyć, sprawdzać itp
Jeśli uprawiacie sex reguralnie ( co 2-3 dni) przez cały miesiąc to testy owulacyjne, mierzenie temperatury i obserwacje śluzu możesz sobie odpuścić -
Weronika 9592 wrote:Hej dziewczyny, ja mam już normalnie dość już tej choroby córki.. biedna nadal się męczy 😭 biegunka, wymioty no a gorączki nawet nie ma 😒 i jeszcze zęby jej wychodzą. No tragedia.. a z tymi teleporadami to już w ogóle masakra..eh.. przez to wszystko nawet testu nie zrobiłam znowu, w sumie nawet zapomniałam przez to wszystko, żeby go zrobić 😒😒😒 a okresu nadal brak juz 36tc jest a ja jestem w kropce.. mąż pracuje i nawet nie ma mi kto córki nawet na ten jeden moment popilnować, żebym zrobiła ten cholerny test😒😒
-
Landrynka25 wrote:To spróbuj testować jak córka śpi 😊 a długo już się spóźnia?❤️Zuzanna❤️ 01.04.2019❤️
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2022, 22:42
44cs - udało się 🤍
——————————————————
👱🏼♀️❌AMH 13/ PCOS/ IO/ PAI-1 i MTHFR hetero/ KIR AA/ rozjechane cytokiny/ cross-match 46%
🧔🏻♂️❌morfologia 1-2%/ HBA 72%/ stres oksydacyjny
——————————————————
💎 05.2023 I IVF- 10🥚- 1x❄️
• 06.2023 FET❄️4BB - beta 0 ✖️
💎 09.2023 II IVF- 6🥚- 3x❄️
• 01.2024 FET❄️4BA- 5tc💔
• 05.2024 FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
❤️171ud/min
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2022, 22:42
44cs - udało się 🤍
——————————————————
👱🏼♀️❌AMH 13/ PCOS/ IO/ PAI-1 i MTHFR hetero/ KIR AA/ rozjechane cytokiny/ cross-match 46%
🧔🏻♂️❌morfologia 1-2%/ HBA 72%/ stres oksydacyjny
——————————————————
💎 05.2023 I IVF- 10🥚- 1x❄️
• 06.2023 FET❄️4BB - beta 0 ✖️
💎 09.2023 II IVF- 6🥚- 3x❄️
• 01.2024 FET❄️4BA- 5tc💔
• 05.2024 FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
❤️171ud/min