💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Mam nadzieję że u cb już będzie po! ✊✊
Na którą masz wizytę?
Tak brałam
Może przesunie Ci się owu i jeszcze nie wszystko stracone 🤩 A robisz testy? Który masz dc? -
nick nieaktualnyPatrycja3791 wrote:Na 16:30 🥺
Może przesunie Ci się owu i jeszcze nie wszystko stracone 🤩 A robisz testy? Który masz dc?
Możliwe, zobaczymy.robilam do poniedziałku pierwsza kreska była ledwie widoczna skończyły mi się testy dzisiaj mi przyjdą bo zamówiłam z allegro . Dzisiaj mam 14 dc -
Wróciłam. Była owulacja. Endometrium 10mm. Powinnam się cieszyć, a mam doła. Bo bardzo bolał mnie jajnik zaczął około godz 21 w poniedziałek i był tak z dobre 5h...i gin powiedział, że wtedy mogła być owu. A my ostatni raz się staraliśmy w niedziele w południe jakoś...w pon nie mieliśmy jak 😢 i powiedział, że szkoda eh. Dodatkowo moja macica jest przesunięta do prawego jajnika bardzo mocno i to też może utrudniać zajście 😭 kolejny stracony cykl. Żyć mi się nie chce 😔
-
nick nieaktualnyPatrycja3791 wrote:Wróciłam. Była owulacja. Endometrium 10mm. Powinnam się cieszyć, a mam doła. Bo bardzo bolał mnie jajnik zaczął około godz 21 w poniedziałek i był tak z dobre 5h...i gin powiedział, że wtedy mogła być owu. A my ostatni raz się staraliśmy w niedziele w południe jakoś...w pon nie mieliśmy jak 😢 i powiedział, że szkoda eh. Dodatkowo moja macica jest przesunięta do prawego jajnika bardzo mocno i to też może utrudniać zajście 😭 kolejny stracony cykl. Żyć mi się nie chce 😔
-
anka wrote:Przecież plemniki żyją tak do 3 dni takie mega silne potrafią nawet 5 dni nie martw się na zapas!
-
nick nieaktualnyPatrycja3791 wrote:Wiem, wiem masz rację.. trzeba mieć nadzieję 🥺 okaże się za jakieś 12dni.. A reszta dziewczyn w ogóle jeszcze jest z nami??
Nie mam pojęcia -
Patrycja3791 wrote:Wiem, wiem masz rację.. trzeba mieć nadzieję 🥺 okaże się za jakieś 12dni.. A reszta dziewczyn w ogóle jeszcze jest z nami??
Patrycja3791 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja Was czytam ❤️ nie udzielam się, ale czytam i kibicuje każdej z Was 😊
D.o.s.i.a, Patrycja3791 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny 🙂 ja tez jestem, chociaż potrzebowałam chwili, żeby się ogarnąć... u nas podobnie jak u Ciebie Patrycja3791, kochaliśmy się w piątek w nocy, owu albo w sobotę albo w niedziele... plan byl by poprawić w niedziele ale nie wyszło i załapałam mega dola 🙄 pokłóciłam się z M, jakos straciłam checi na wszystko ale juz wracam do siebie.. dzis 4/5 dpo i cały dzień czuje kłucie w jajniku z którego byla owu, ale na nic się nie nastawiam, czuje się trochę zrezygnowana 🙄13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
U mnie też wg testów 5dpo. Myślicie że jakbym zrobiła progesteron w poniedziałek to będzie ok.? Niestety mam z temperatura problem bo cały czas mam stałą, jest to albo 36,5 albo 36,6 A najwyższą jaka miałam to 36,7. Boję się że może to świadczyć jednak o nieprzebytej owulacji
P.S. w pobliżu owulacji mieliśmy maraton bo aż 6 dni pod rząd była ❤ wiem że to może nie najlepsze rozwiązanie Ale jednak tak bylo 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 18:27
-
anka wrote:Pewnie a wy akurat się wstrzrliluscie w owu nie ma co panikować niektórzy zachodzą w ciążę gdzie już podejrzewali że nie ma takiej opcji
Nie mam pojęcia
Wczoraj zaczęłam brać pod język pierwszy raz luteine i jest okropna 😅 -
Domistr wrote:Hej dziewczyny 🙂 ja tez jestem, chociaż potrzebowałam chwili, żeby się ogarnąć... u nas podobnie jak u Ciebie Patrycja3791, kochaliśmy się w piątek w nocy, owu albo w sobotę albo w niedziele... plan byl by poprawić w niedziele ale nie wyszło i załapałam mega dola 🙄 pokłóciłam się z M, jakos straciłam checi na wszystko ale juz wracam do siebie.. dzis 4/5 dpo i cały dzień czuje kłucie w jajniku z którego byla owu, ale na nic się nie nastawiam, czuje się trochę zrezygnowana 🙄
-
D.o.s.i.a wrote:U mnie też wg testów 5dpo. Myślicie że jakbym zrobiła progesteron w poniedziałek to będzie ok.? Niestety mam z temperatura problem bo cały czas mam stałą, jest to albo 36,5 albo 36,6 A najwyższą jaka miałam to 36,7. Boję się że może to świadczyć jednak o nieprzebytej owulacji
P.S. w pobliżu owulacji mieliśmy maraton bo aż 6 dni pod rząd była ❤ wiem że to może nie najlepsze rozwiązanie Ale jednak tak bylo 🤭
Na tej temperaturze to ja się nie znam, sama też nie mierze 😔 A co do waszego maratonu to zazdroszczę u nas stanęło na 3 🤣D.o.s.i.a lubi tę wiadomość
-
Patrycja3791 wrote:W sumie ja też chciałam zbadać progesteron w poniedziałek, bo według mojego gin owu miałam w ten pon, więc chyba będzie okej.
Na tej temperaturze to ja się nie znam, sama też nie mierze 😔 A co do waszego maratonu to zazdroszczę u nas stanęło na 3 🤣
Boję się jednak że bylo za dużo tego przytulania i że zolniezyki nie podołałyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 20:30
-
nick nieaktualny
-
Patrycja3791 wrote:Ja mam 3 lub 4 dpo i codziennie czuje jakieś bóle, kłocia itd i choć nigdy wcześniej tego nie miałam to tak jak Ty się nie nastawiam...😥 właściwie to do @ mam plus minus 12dni i jak zaczną mnie boleć cycki na 5 dni przed to mogę być pewna, że się nie udało, bo zawsze tak mnie zaczynają boleć 🙄13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
Domistr wrote:Ja tez nie miewam bóli w środku cyklu, jedynie w 1 dniu @, cycki tez juz dzisiaj czuje ale to akurat u mnie o niczym nie świadczy bo bywały cykle gdzie zaczynały mnie bolec od razu po owu, z tym, że moglo to być przez wysoką prolaktynę, teraz mam juz w normie ale nigdy nie wiadomo 😃 mi zostało 10 dni do terminu @, akurat w walentynki- bylby piękny prezent gdyby nie przyszla 🍀
Domistr lubi tę wiadomość