💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
D.o.s.i.a wrote:Jak ten cykl nie zaowocuje to myślę, że od przyszłego tak będę robić 👌 A zabezpieczalas się jakoś przed wycieknięciem? Kubeczek czy coś?
Ola23, D.o.s.i.a lubią tę wiadomość
-
Marti7 wrote:Ja mam tą książkę, ale nie zainspirowałam się żadną pozycją... Więcej dowiedziałam się z tego forum 😄
Ola23, Marti7 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pytanie...dawno nie było 🤣 w 3dc robilam ten pakiet hormonów progesteron, prolaktyna, fsh, lh, estradiol, tsh. Lekarz w 21dc kazał zrobić jeszcze raz progesteron i estradiol I zastanawiam się czy powtórzyć sobie cały pakiet czy tylko te 2 co mówił gin?
-
nick nieaktualnyPatrycja3791 wrote:Dziewczyny pytanie...dawno nie było 🤣 w 3dc robilam ten pakiet hormonów progesteron, prolaktyna, fsh, lh, estradiol, tsh. Lekarz w 21dc kazał zrobić jeszcze raz progesteron i estradiol I zastanawiam się czy powtórzyć sobie cały pakiet czy tylko te 2 co mówił gin?
Patrycja3791 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja3791 wrote:Dziewczyny pytanie...dawno nie było 🤣 w 3dc robilam ten pakiet hormonów progesteron, prolaktyna, fsh, lh, estradiol, tsh. Lekarz w 21dc kazał zrobić jeszcze raz progesteron i estradiol I zastanawiam się czy powtórzyć sobie cały pakiet czy tylko te 2 co mówił gin?
Te dwa tylkoPatrycja3791 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, zaobserwowałam dziś u siebie duuużo śluzu białego, takiego delikatnie grudkowego. Jest on czysto biały, bez żadnych przebarwień, całkowicie bezzapachowy. Dziś jestem 8dpo. Delikatnie zaczęły boleć mnie piersi po bokach. Myślicie że ten śluz to może być coś złego? A może dobrego, ciążowego? Chociaż wątpię Dodam, że nie przypominam sobie żebym miała taki śluz przed okresem 🙄🤔
Podobną wydzielinę miałam jak byłam w ciąży, wtedy okazało się że to była infekcja grzybicza, ale był kolor bardziej żółty i był bardzo nieprzyjemny zapach, którego teraz nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 15:02
-
D.o.s.i.a wrote:Hej dziewczyny, zaobserwowałam dziś u siebie duuużo śluzu białego, takiego delikatnie grudkowego. Jest on czysto biały, bez żadnych przebarwień, całkowicie bezzapachowy. Dziś jestem 8dpo. Delikatnie zaczęły boleć mnie piersi po bokach. Myślicie że ten śluz to może być coś złego? A może dobrego, ciążowego? Chociaż wątpię Dodam, że nie przypominam sobie żebym miała taki śluz przed okresem 🙄🤔
Podobną wydzielinę miałam jak byłam w ciąży, wtedy okazało się że to była infekcja grzybicza, ale był kolor bardziej żółty i był bardzo nieprzyjemny zapach, którego teraz nie ma.
Ja chce od nowego cyklu zacząć brać jeszcze jakieś nowe wspomagacze..
Moja lista to póki co castagnus i myofolic...+ stara lista tj.zioła o.Sroki, len, luteina,maca...
Możecie coś polecić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 20:35
-
Werkaa wrote:Cześć. Jestem "nowa" chociaż czytam was już bardzo długi czas. I wasz wątek i kilka innych. Ja was już trochę znam więc ja się przedstawię, powiem coś o sobie. Mam 31 lat i zaczynamy się starać już tak na poważnie przez poprzednie 9 cykli po prostu się nie zabezpieczalismy ale nic z tego póki co.
Miło mi 😋 -
Patrycja3791 wrote:Ja takiego chyba nigdy nie miałam, nie przypominam sobie. Ale jeśli Ty masz inny niż zawsze to może jest jakaś nadzieja
Ja chce od nowego cyklu zacząć brać jeszcze jakieś nowe wspomagacze..
Moja lista to póki co castagnus i myofolic...+ stara lista tj.zioła o.Sroki, len, luteina,maca...
Możecie coś polecić?
Też myślałam o tym żeby coś dołączyć jeszcze jak się nie uda w tym cyklu. Castagnus brałam od sierpnia przez trzy miesiące, ale stosowalam go tylko z kwasem foliowym. Też myślałam żeby od kolejnego cyklu go zacząć brać z powrotem. Co prawda, teraz mam trzeci miesiąc stosowania ziół Sroki, więc muszę na miesiąc zrobić przerwę i w zamian za to zacznę brać castagnus + To co biorę terazWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 21:36
-
Werkaa wrote:Trzeba się wyluzować bo spinanie się nic nie da ile razy kobiety odpuszczaly i zachodziły w ciaze
-
D.o.s.i.a wrote:Tak to jest prawda. W zeszkym roku jak się staraliśmy o ciążę i się nie udawało to postanowiliśmy zluzować. Nie myślałam o tym przez dwa, trzy m-ce i w kwietniu dowiedziałam się że jestem w 5tc Ale niestety po 4tyg. Płód obumarl
To przykre ale to nie twoja wina po prostu tak miało być. Teraz będzie dobrze ale sama nie wiem czy branie tych wszystkich tabletek coś w ogóle daje czy daje tylko naszej psychice -
Werkaa wrote:To przykre ale to nie twoja wina po prostu tak miało być. Teraz będzie dobrze ale sama nie wiem czy branie tych wszystkich tabletek coś w ogóle daje czy daje tylko naszej psychice
-
D.o.s.i.a wrote:Nie mam pojęcia... psychika robi swoje. Jak 🐵 nie przyjdzie to testuje we czwartek albo w piątek rano.
D.o.s.i.a lubi tę wiadomość
-
Hej, co u Was w poniedziałek? Ja byłam dziś zbadać progesteron i estradiol, popołudniu wyniki.
-
nick nieaktualnyDarmowe badania dla kobiet, które zaczynają starania i popierają im vitro:
https://www.ovumed.pl/
"Po przejściu wszystkich etapów Programu Dawstwa Komórek Jajowych dostaniesz od nas 4000 zł w ramach zryczałtowanego zwrotu kosztów. Pamiętaj, że nie ponosisz kosztów żadnego z etapów programu." -
Patrycja3791 wrote:Hej, co u Was w poniedziałek? Ja byłam dziś zbadać progesteron i estradiol, popołudniu wyniki.
Hej U mnie 10dc wiec ovu wypada mi akurat w walentynki Może bedą szcześliweOlgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm 09.05.17- 8kg i 73cm
-
Dziewczyny 😯😯😯 moje wyniki z dziś proszę napiszcie coś
https://naforum.zapodaj.net/41349dbdc080.jpg.html