💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Patrycja3791 wrote:Dziewczyny 😯😯😯 moje wyniki z dziś proszę napiszcie coś
https://naforum.zapodaj.net/41349dbdc080.jpg.htmlPatrycja3791 lubi tę wiadomość
-
Jak zobaczyłam wynik to pomyślałam, że może się udało...ale już doszłam do siebie i pewnie to nic nie znaczy...
-
nick nieaktualnyPatrycja3791 wrote:Jak zobaczyłam wynik to pomyślałam, że może się udało...ale już doszłam do siebie i pewnie to nic nie znaczy...
-
anka wrote:no niestety to nic nie znaczy tak naprawde , dziewczyny zachodzą nawet w ciąże z progesteronem 5 a są co nie zachodzą nawet jak progesteron jest bardzo wysoki, ale nadzieje trzeba mieć
-
nick nieaktualny
-
Patrycja3791 wrote:Ja mam mieć okres 16.02, fajnie by było testować 14.02 🙄 ale pewnie tego nie zrobię, bo po cooo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyD.o.s.i.a wrote:Dziewczyny miała może któraś z Was ponad tydzień po owulacji takie ciągnące bóle brzucha? Bo ja tak mam od dzisiaj i się zastanawiam co to może oznaczać. Okres powinnam dostać dopiero najwcześniej koło piątku.🤔
-
nick nieaktualnyPatrycja3791 wrote:No i co? Jak pecherzyk?
Duśka;) lubi tę wiadomość
-
anka wrote:Powiem tak był tydzień temu na lewym , wczoraj tego pęcherzyka już nie było tylko trochę płynu co może oznaczać że jestem ledwo po owulacji, i na prawym jeszcze był 20 mm , więc też przypuszczają jest podwójna owulacja 😊
anka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanka wrote:Powiem tak był tydzień temu na lewym , wczoraj tego pęcherzyka już nie było tylko trochę płynu co może oznaczać że jestem ledwo po owulacji, i na prawym jeszcze był 20 mm , więc też przypuszczają jest podwójna owulacja 😊
To czekamy na rozwój sytuacji ✊✊ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patrycja3791 wrote:Dziewczyny...myślicie, że jest sens robić betę 10dpo?
-
D.o.s.i.a wrote:Ja dziś mam 11dpo niestety nie mogłam zrobić progesteronu, Ale jak jutro albo mac w pt nie dostanę 🙈 to zrobię test A później betę jak test nic nie pokaże. Moja faza lutealna przeważnie trwa koło 12dni więc mam nadzieję że jutro będzie już jasność mam cały czas kłucie jajnika z którego była owulacja o od dwóch dni pobolewa mnie co jakiś czas podbrzusze 🤔🤔🤔🤔