38 lat i więcej, a ciąża
-
Rok temu poroniłam, od tej pory mam słabe wyniki, staram się o dziecko może 3 - 4 miesiące, mam już dziecko i zaszlam za pierwszym razem. Wiem wiem co to jest 3 miesiące, ale trochę się boję tego wszytskiego . Mam słabe endiometium itp boje się najzwyczajniej:(
-
Wiek goni, lata lecą, nie chciałabym żeby była zbyt duża różnica wieku. Po poronieniu mialam trochę problemów związane z tym wszytskim. Teraz chyba mam takie parcie ze chciala bym mieć dziecko , że oszaleje:/ . W okół mnie same ciężarne ,jestem najstarsza z towarzystwa , jak widzę te male dzidzie to się cieszę i mo przykro ze ja mam problem ....ech
-
JA wrote:Mam 38 lat , pragnę mieć dziecko. Niesety am komplikację z tym związane. Również się trochę boję czy będzie dobrze ze względu na mój wiek. Czy ktoś jest starszy lub w moim wieku i planuje lub ma już dziecko?
40 trzecieMiphuhiz lubi tę wiadomość
-
Pierwsze 24,drugie 27. Teraz mam 38 i termin na maj 😊
-
Będę szczera , bo nie chce owijać w bawełnę. Boję się czy po przejściach i średnich wynikach związane z poronieniem dziecko będzie zdrowe czy doniosę ciążę. Mam 38 lat wyniki endiometium, AMH, ogólnie hormonalne są średnie. U mnie to kwestia strachu przed utratą lub chorobą czy będzie dobrze mimo tego wszytskiego, czy nie porywam się z motyką na słońce ze tak powiem.
....wiem ,wiem a skąd ktoś może wiedzieć Jak to wszytsko się ułoży. Mam mentlik w głowie i chyba dlatego napislam. -