X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne '88 też się stara, a co! :)
Odpowiedz

'88 też się stara, a co! :)

Oceń ten wątek:
  • pigułka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elmalia wrote:
    U mnie zobaczymy co tam słychać, dziś wizyta.
    A czuje się dobrze :) i nudzę się trochę;) za dużo wolnego.
    Napisz koniecznie jak po wizycie :)

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • bar Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny najlepszego w Nowym Roku :)

Elmalia przyłączam się do Pigułki i czekam na wieści o Twojej wizycie :)

U mnie niestety znowu się jakiś tasiemiec przyplątał, owulacja w 32 dniu cyklu :/

c55f9jcgicjzuwup.png
  • pigułka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alimak, a nie za szybko na ten progesteron? Chyba że będziesz robić kilka pomiarów. Pamiętaj tylko, że leki na tarczyce potrzebują trochę czasu zanim zadziałają i poziom hormonów się ustabilizuje. Trzymam kciuki :*

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) U Nas ok :) mamy prawie 3 centymetry i ruszaliśmy się na USG :) to było słodkie, Fasolka poruszała rączkami i nóżkami :) następne badania za 3 tygodnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 13:28

pigułka, bar, Smurfetka, Karola1988 lubią tę wiadomość

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • bar Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elmalia wrote:
    Hej :) U Nas ok :) mamy prawie 3 centymetry i ruszaliśmy się na USG :) to było słodkie, Fasolka poruszała rączkami i nóżkami :) następne badania za 3 tygodnie.

Elmalia świetne wieści :)

Zdolniacha jesteś wyedytowałaś posta dwie minuty wcześniej niż go napisałaś :P

elmalia lubi tę wiadomość

c55f9jcgicjzuwup.png
  • pigułka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alimak wrote:
    Elmalia super :)

Pigułka nie wiem czy chodzi Ci o dzień cyklu czy ogólnie o czas starań, więc napiszę i oa tym i o tym ;)
    Progesteron zleciła ze względu na trochę krótszą druga fazę cyklu a jeśli chodzi o dzień to mówiła żeby zrobić obojętnie kiedy, najważniejsze żeby było po ovu ale czytałam, że najlepszy czas to tak 7 dni po. U mnie dziś jest 5 albo 6 dni po, jutro święto więc lipa i jutro też już wyjeżdżam więc ostatnia szansa dziś była :)
    Tak chodziło mi o dni po owu. No ale faktycznie inaczej się nie dało. Mam nadzieję, że wyjdzie ok :)

Elmalio bardzo się cieszę :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 15:43

elmalia lubi tę wiadomość

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pigulko, a jak tam u Ciebie sprawy się mają?

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • pigułka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę w czwartek na wizytę. Właśnie się dowiedziałam, że bez mojego męża, więc mam lekką załamkę. A czuję się w kratkę. Raz bardzo dobrze, a czasem śpię całymi dniami i jest mi niedobrze. Na szczęście nie mam już takich mdłości jak na początku i mogę normalnie jeść. Brzuszek też już urósł, więc jest co głaskać :)

CzarnaKawa lubi tę wiadomość

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • CzarnaKawa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Elmalia, ale super, mnie lezki poplynely jak na usg widzialam ruszajacego sie malucha ;)

Ja mam wizyte w poniedzialek. Czuje sie tez tak w kratke, ogolnie to non stop boli mnie odcinek piersiowy kregoslupa, pryszcze mega mam na plecach i dekoldzie, a mdlosci to zalezy.... no i bezsennosci ciag dalszy...

U mnie dzisiaj pierwszy snieg ;)

<3 22.07.2016 <3 to był nasz WIELKI DZIEN :)

"wyluzować to można dopiero po śmierci ;)"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Help. Jestem 2 dni przed @ i jak zwykle zaczęłam testować wczoraj nic dzisiaj rano test czekam 5 min dla pewności jeszcze 5 i nic poszłam z psem na spacer spotkałam sasiadke wstapilam do niej na kafe po 2 godz patrzę a tam druga taka jakby rozlana kreska. Ciepło mi się oczywiście zrobiło ale jednak wiem ze po takim czasie test jest nieważny.

• pigułka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcjanno nie chce Cię nakręcać, ale ja miałam dokładnie tak samo. Powtórz test jutro rano i zobaczysz. U mnie na drugi dzień była taka bledziutka kreska już po paru minutach. Trzymam kciuki :*

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • CzarnaKawa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcjanno trzymam kciuki :)

Marcjanna lubi tę wiadomość

<3 22.07.2016 <3 to był nasz WIELKI DZIEN :)

"wyluzować to można dopiero po śmierci ;)"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtórzę napewno jutro rano a dzisiaj to chyba już nie zasne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A więc dzisiejszy test uznaję za wiarygodny wyszedł negatywny tym razem nie spojrzę na niego za dwie godziny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem dlatego uznałam ze wynik testu był nieważny jeszcze po 2 godzinach ale wolałam sprawdzić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S jeśli chodzi o wykres to dzisiaj mi się ta linia namalowała. A owulacje sama wykrylam testami. Statystyki na @ się wydłuża i tak sobie myślę że bromergon coś zmalowal i cykl się reguluje

• Anika27 Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobił dzisiaj rano test, a później drugi bo nie mogłam uwierzyć zobaczcie<a href=http://zapodaj.net/37f9711c76e71.jpg.html>IMAG112

ckaiikgnj5ukd8ok.png
  • Anika27 Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/48b5c9703927a.jpg.html nie wiem jak dodać zdjęcie żeby się od razu wyświetliło http://zapodaj.net/078964a587f26.jpg.html
    Niepokoi mnie trochę ból brzucha jak na miesiączka i wrażliwe ciężkie piersi, tak bardzo chce żeby się udało żeby te dwie kreski były prawdziwe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 08:11

ckaiikgnj5ukd8ok.png
  • antonna Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 20:51

👧 2017
    👧 2021
    👶 2022
  • Anika27 Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętam że kiedyś ktoś pisał jak dodać zdjęcie napiszcie proszę jak to zrobić?

ckaiikgnj5ukd8ok.png
‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ