'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej U Nas ok mamy prawie 3 centymetry i ruszaliśmy się na USG to było słodkie, Fasolka poruszała rączkami i nóżkami następne badania za 3 tygodnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 13:28
pigułka, bar, Smurfetka, Karola1988 lubią tę wiadomość
TP 31.07.2016
-
elmalia wrote:Hej U Nas ok mamy prawie 3 centymetry i ruszaliśmy się na USG to było słodkie, Fasolka poruszała rączkami i nóżkami następne badania za 3 tygodnie.
Elmalia świetne wieści
Zdolniacha jesteś wyedytowałaś posta dwie minuty wcześniej niż go napisałaśelmalia lubi tę wiadomość
-
Alimak wrote:Elmalia super
Pigułka nie wiem czy chodzi Ci o dzień cyklu czy ogólnie o czas starań, więc napiszę i oa tym i o tym
Progesteron zleciła ze względu na trochę krótszą druga fazę cyklu a jeśli chodzi o dzień to mówiła żeby zrobić obojętnie kiedy, najważniejsze żeby było po ovu ale czytałam, że najlepszy czas to tak 7 dni po. U mnie dziś jest 5 albo 6 dni po, jutro święto więc lipa i jutro też już wyjeżdżam więc ostatnia szansa dziś była
Elmalio bardzo się cieszę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 15:43
elmalia lubi tę wiadomość
-
Ja idę w czwartek na wizytę. Właśnie się dowiedziałam, że bez mojego męża, więc mam lekką załamkę. A czuję się w kratkę. Raz bardzo dobrze, a czasem śpię całymi dniami i jest mi niedobrze. Na szczęście nie mam już takich mdłości jak na początku i mogę normalnie jeść. Brzuszek też już urósł, więc jest co głaskać
CzarnaKawa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Elmalia, ale super, mnie lezki poplynely jak na usg widzialam ruszajacego sie malucha
Ja mam wizyte w poniedzialek. Czuje sie tez tak w kratke, ogolnie to non stop boli mnie odcinek piersiowy kregoslupa, pryszcze mega mam na plecach i dekoldzie, a mdlosci to zalezy.... no i bezsennosci ciag dalszy...
U mnie dzisiaj pierwszy snieg22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
nick nieaktualnyHelp. Jestem 2 dni przed @ i jak zwykle zaczęłam testować wczoraj nic dzisiaj rano test czekam 5 min dla pewności jeszcze 5 i nic poszłam z psem na spacer spotkałam sasiadke wstapilam do niej na kafe po 2 godz patrzę a tam druga taka jakby rozlana kreska. Ciepło mi się oczywiście zrobiło ale jednak wiem ze po takim czasie test jest nieważny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://zapodaj.net/48b5c9703927a.jpg.html nie wiem jak dodać zdjęcie żeby się od razu wyświetliło http://zapodaj.net/078964a587f26.jpg.html
Niepokoi mnie trochę ból brzucha jak na miesiączka i wrażliwe ciężkie piersi, tak bardzo chce żeby się udało żeby te dwie kreski były prawdziwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 08:11