'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Dziewczyny, przyjmiecie mnie do swojego grona??
Na początek chciałabym wam wszystkim życzyć Spełnienia wszystich najskrytszych marzeń w Nowym Roku i tych upragnionych II kresech na tescie ciażowym !!!
Krótko o mnie staramy sie o dzidzie od lipca 2015, narazie troche pod górke.
Cykle mam przeważnie 25-28 dni, dzis mój 16 dzień cyklu, owu już była wyznaczona na podstawie testu ( chociaz robilam testy dopiero pierwszy raz w tym miesiacu) ehh ja w nowy rok wkroczylam z wielkim przeziebieniem ( katar + ból gardła) i cos mam przeczucie ze ten cykl bedzie raczej bezowocny, no ale wszystko się zobaczy.
Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
antonna wrote:Taa czeka nas tydzień urojeń (zresztą ja już urojenia mam) Czuję, że w tym miesiącu ciężej zniosę porażkę niż w ostatnim :>
Oby to nie były tylko urojenia! Ale u mnie tydzień przed @ wygląda podobnie - urojenia, doszukiwanie się objawów itp.
Kasiak621 witamy
-
Kasiak mamalena to ja choruje z wami ledwo żyje gorączka ból gardła kaszel katar
-
Ja własnie jestem w kropce bo sama nie wiem czy brac Gripex i tabletki na gardło ja mam dopiero 18 dc, z jednej strony jest za wczesnie zeby twierdzic ze sie akurat teraz udalo i od wczoraj biore lekarsta a z drugiej nigdy nic nie wiadomoLipiec 2015- Początek starań
1/2/3 IUI
Mam takie pytanko do was czy któraś z was używa może żelu podczas "przytulanek" Conceive Plus- zwiększa on podobno ruchliwosc plemników i dobrze nawilza w trakcie??
Ja w tym cyklu postanowilam go uzyc, czytalam o nim pozytywne opinie, jakie jest wasze zdanie?Lipiec 2015- Początek starań
1/2/3 IUI
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Dziewczyny możliwa owulacja poparta testem owulacyjnym z pozytywnym wynikiem w 18 d.c?
Mam bardzo krótkie cykle zaledwie 22 dni góra 25
Proszę o porade bo ja już sama nie wiem patrzę na ten test i zgupiałam -
nick nieaktualny