'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju jakie piękne zdjęcie nie mogę się doczekać swojego takiego chłopaka !!! bo ja przeczuwam, że to będzie chłopak, chociaż nie znam jeszcze płci maluszka.
Dziewczyny, ja też mam zamiar na czas Świąt mniej tutaj zaglądać, dlatego dla każdej z Was przesyłam mocne uściski! Zdrowych, spokojnych bezstresowych Świąt spędzonych w gronie najbliższych Wam osób!! Oby ten czas świąteczny szybko zaowocował nowymi pozytywnymi testami ciążowymi i rosnącymi brzuszkami, ale nie od jedzenia tylko od maluszków
Buziaki Myszaki :*
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
Hej ja tak miedy jednym plackiem a drugim chcialam Wam zyczyc zdrowia i szczescia mamusiom pociechy z dzieci zafasolkowanym szybkiego i bezbolesnego porodu no a staraczkom chyba nic innego nie mozna jak tej upragnionej ciazy.
A ja jak owu bedzie tak jak w tamtym cyklu to w 1 dzien swiat wypadnie -
To i ja dorzucę jeszcze garść życzeń. Dużo spokoju i ciepła w te święta, żadnych nerwów (i wyrzutów sumienia, że za dużo zjadłyśmy ), rodzinnej atmosfery no i oczywiście szybciutkiego zafasolkowania dla wszystkich staraczek! :* A dla tych już zbrzuchaconych- zdróweczka i dobrego samopoczucia :*
-
Hej jak tam po swietach? U nas ok najedzeni zadowoleni jeszcze jutro do babci mężnego i po swietach
-
nick nieaktualny
-
U nas też święta minęły miło, wszyscy się cieszą na kolejnego członka rodziny To będzie pierwszy wnuk moich rodziców i pierwszy prawnuk mojej babci, długo przez nią wyczekiwany Ja się jakoś bardzo nie przejadłam, bo albo wzdęcie, albo mdłości dokuczały.
-
Ja pojadłam ale się nie prsejadłam święta też super minely jeszcze nowy rok przeżyć i będzie super
-
Marcjanna wrote:Święta święta i po świętach.
Dobrze , że dziś pogoda dopisała wiec chętniej wybrałam się na jogging.
ja tez biegalam wczoraj :D:D:D piekna pogoda, duzo biegajacych, rowerzystow i kijkarzy
Ale ogolnie kiepsko się czuję, plecy bolą, brzuch jak za duzo cos zrobie boli, najlepsze jest to, ze po cwiczeniach na kregoslup i po truchciku o wiele lepiej się czuję... robilam paszteciki z mama to na nastepny dzien odchorowalam mega bolem plecow i brzucha wiec w wigilie pol dnia spalam a pozniej meczylam sie po kapuscie... eh
Cieszę się, że Święta już minely jeszcze tylko przezyc sylwestra... samotnego, bo wieczorem po posilkach najbardziej mi ciezko i zle...22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
Nasze święta minęły bardzo miło- i u teściów i u rodziców A teściowa nawet zaserwowała barszcz z uszkami, co mnie mile zaskoczyło Dzisiaj dopiero wróciliśmy do domu, więc oficjalnie święta dla nas zakończyły się właśnie dziś Czuję się kiepsko, niedobrze mi i głowa mnie boli. Nie przejadłam się podczas świąt, więc nie wiem skąd takie kiepskie samopoczucie u mnie. Może to przez tyle wrażeń i emocji...
-
pamiętam o was :*
moje odpuszczenie i wyluzowanie totalne w tym cyklu nadal in progress;)
Szczęśliwego Nowego Roku kochane ! wiem ze jeszcze zostały ze dwa dni ale wole to zrobić teraz gdybym poźniej nie zdążyłapigułka lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Hej Kochane,
podczytuję Ovufriend już od dłuższego czasu, ale dopiero teraz odważyłam się coś napisać - mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
O dzidzię staramy się z mężem już od ok 7 miesięcy i jak widać na razie bez efektów... Od dłuższego czasu walczę również z wysoką prolaktyną - biorę diostinex już od 4 miesięcy, ale prolaktyna wciąż na granicy normy
Będę wdzięczna za wsparcie i wszelkie rady!
-
Smurfetka witamy serdecznie. Jak tylko bede mogla sluze rada
-
Antonna ja bym obstawiała u Ciebie jedynie dzień wcześniej owu ale to ciągle za wcześnie żeby testować w sylwestra. Na tym etapie jeszcze możesz się napić ale bez przesady nie żeby Cię mąż/narzeczony/ partner wnosił do domku
-
Bo po alkoholu kobiety się mniej stresują i może dlatego