'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny cos cie tak przycichły ? wszystie poszyscie na fioletowa strone i tutaj juz olewka ?👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Domiszka, dziewczyny pewnie gotują, sprzątają, ubierają choinki
Po świętach, ewentualnie po Nowym Roku forum na pewno odżyje
Ja osobiście nie mam teraz czasu na nic, to w sumie dobrze bo nie mam kiedy się przejmować tym, że znów mam beznadziejny wykres i zapowiada się kolejny tasiemiec
A Ty już teraz ruszyłaś z tymi badaniami, czy w styczniu dopiero? Bo mi to gdzieś umknęło -
No wiesz, Domiszka...
Taki okres świąteczny, zamieszania dużo, lecę do prasowania zaraz, mam cała sterte ciuchów, chyba przez dwie godziny będę stała nad deską... później trening szybki, prysznic, zrobić i zjeść obiad i lecę do lekarza.. te dwa tygodnie od ostatniej wizyty mega się dłużą... najpierw byłam zła, że co tydzień latam jak głupia lekarz i praca ze zwolnieniem, a teraz chciałabym co tydzień chodzić
uciekam, do Gwiazdki jeszcze tyle do zrobienia. Męża już mam na miejscu przez dłuższy czas... ale w 31/1 idzie do pracy, więc sylwester samotnie spędzam, a reszta ekipy w górach będzie sie bawić eh... moglibyśmy iść na jakąś zabawę, kiedy można, ale znowu praca wszystko krzyżuje...
dobra uciekam, juz południe a ja tyle rzeczy do zrobienia jeszcze mam...
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
Ja się dzisiaj biorę za pierniczki jutro dalsze pieczenie gotowanie a czasu tak mało zostało na szczęście domek ogarnięty juz to tyle mniej.
-
Jestem jestem. Nie udzielam się na fioletowej stronie. Tylko kalendarz tam prowadzę. Nie odzywałam się, bo...po prostu jakoś tak wyszło, ale zaglądam tutaj może nie wszystko czytam, ale coś tam czytam
Byłam wczoraj na USG. Fasolka wg badania miała wczoraj 15mm. Tym razem nie tylko widziałam, ale też słyszałam serduszko! Super uczucie! Powstrzymywaliśmy z Mężem łzy
W kartę ciąży mam wpisany termin porodu na 31.07 Belly wyznaczył 05.08, ale to niewielka różnica. Także albo lipiec albo sierpień
Przede mną kilka badań krwi. Ale to już po Świętach Bożego Narodzenia je zrobię.
Objawów ciążowych nie mam za wielu. Czuję się dobrze. Brzuch pobolewa bardzo sporadycznie i nie tak intensywnie jak na początku. Mdłości raczej brak, ale zachcianki jedzeniowe są No i nie wszystko mam ochotę jeść. Nawet jak jestem głodna to nie wszystko zjem.
Wam cały czas kibicuję. Mam nadzieję, że niebawem i Wy ujrzycie własne Dzieciątko.Anika27 lubi tę wiadomość
TP 31.07.2016
-
Oczywiście, że nie olewamy różowiutkiej strony Tutaj zawsze miło wrócić, bo jakiś taki spokój stąd bije. Ja cały czas coś sprzątam, myję, gotuję. Niby mam urlop ale czas jakoś szybciej mija niż w pracy. W wigilię jedziemy do teściów i zostajemy do wieczora I Dnia Świąt. Potem jedziemy do moich rodziców i wracamy 28, więc intensywne święta się szykują. Ale w przyszłym roku z malutkim dzieckiem chyba nie będziemy się pisać na takie maratony. Życzę Wam spokojnych przygotowań do świąt
-
U mnie 1 pierniczki wyszły z pieca są pyszne
-
Karola1988, elmalia, pigułka, bar lubią tę wiadomość
-
Tesc mi wynosi ciagle ( choc nie lubi slodkiego) i pewnie braknie do swiat.
-
1Wchodzisz na fotosik.pl wciskasz dodaj zdjecie (po prawej stronie u gory).
2" wybierz zdjecie ze swojego komputera".
3 dajesz bez ograniczen albo od 18 lat wszysko jedno i wgrywasz.
4. Potem masz rodzaj kodow to trzeba wziac rozwinac i tam bedziesz miec na fora skopiowac wkleic w wiadomosc i gotowe.
-
Mmmm jakie pierniczki, az sama podebrac swoje, moje musza odlezec zeby zmiekly, i tak juz troche zniknelo
Ja dzisiaj u lekarza bylam, wszystko ok, 4cm, fikajace raczki i nozki widzialam, glowke przyginal, serduszko pikalo, kregoslup ok. Uf,az mi lezki polecialy jak zobaczylam juz ksztaltniejsza mase szarosci co wyglada ja miniaturka dzieciaszka.
Kicham i zarazam Was dziewczyny :*** z wrazenia nie bede mogla znowu spac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 22:07
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
ale zazdroszczę tych pierniczków, ja cos w przepisie na babeczki korzenne poknocilam i są do pupy...
jutro musze wstać przed 7 żeby wyrobić się z porządkami, pieczeniem, praca ( pracuje z domu ) pakowaniem prezentów itp.
oszaleć można !!!👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Karola jaki juz duzy chlopak Potforzasta piekne pierniczki, zazdroszcze talentu do wypiekow Czarna Kawa super, ze na wizycie wszystko ok. Ja na nastepnej bede mniej wiecej w tym terminie co Ty, mam nadzieje, ze fasolbtez tak bedzie fikal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 23:17
-
Dziewczyny, jako że od jutra do Nowego Roku mam urlop, planuje w tym czasie zrobić sobie wolna także od ovu.
Dlatego już teraz chciałabym życzyć wam zdrowych, radosnych, pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Dodatkowo, dla zaciążonych spokojnych ciąż, a dla starających się rychłego wysikania dwóch kresek na teście
Planuje wrócić 4 styczniaKarola1988, pigułka, elmalia lubią tę wiadomość