'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anika u mnie link sie otwiera ja tam widze druga bardzo blada kreche mam nadzieje ze jutro jzu bedzie mocniejsza!!!
Aga,
Ja tak tydzien przed okresem mam na dole brzucha bole, lekkie ale puslujace co jakis czas, czasami tez jajnik mnie boli lekko, no i czasami zdazaja sie takie skurcze jakby mi mialo wszystko w na dole rozerwacLipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
Jestem w takim szoku ze nie moge uwierzyć, myślisz pigułko że wizyta w poniedziałek u lakarza jest ok czy jeszcze za wczesnie? chyba zwariuje do tego czasu a co dopiero jak mam dłuzej czekac, chociaz moze On jeszcze nic nie zobaczy i każe czekać jeszcez tydzien czy dwa ...
-
Moze byc widoczny dopiero pecherzyk ciazowy i normalnie ponoc lepiej jest troche poczekac, ale moj kazal mi przyjsc wczesniej, zeby mi luteine od razu przepisac. Ze wzgledu na te drobne slady krwi polecalabym Ci isc, bo to jest normalne, ale ZAWSZE trzeba nawet drobne krwawienia skonsultowac. Moze Ci wlasnie wlaczyc luteine tak na wszelki wypadek. A robilas lub bedziesz robic bete?
-
Aha i koniecznie powiedz, ze masz pozna owulacje, bo niektore dziewczyny na zawal schodza, bo im lekarz nagle mowi, ze ciaza nie odpowiada wiekowi z miesiaczki i od razu podejrzenie, ze sie zle rozwija. Ja mialam obsuwe o 2 tygodnie i zaoszczedzilam sobie wiele stresu tym, ze o tym wiedzialam i ze lekarz zdawal sobie sprawe, ze moze tak byc. Kurcze tak patrze na Twoj wykres i famtycznie moze byc jeszcze za wczesnie, ale ze wzgledu na to plamienie to bym chyba poszla. Bo nie masz mozliwosci kontaktu z lekarzem?
-
jak dzwoniłam do niego pierwszy raz to mówilam kiedy ostatnia miesiaczka byla i kazał przyjsc w czwartek ale wtedy nie moge bo jestem w pracy wiec powiedzialam ze w poniedzialek mowil ze moze byc za wczesnie ale zapisal mnie, pozniej dzwonilam jeszcze raz zeby powiedziec o tym brazowym sluzie (mam go tylko na papierze dzis tez odrobine) , najpierw zapytal czy ten sluz to po stosunku, mowie ze nie to kazal obserwowac i zadzwonic jak by sie nasiliło.
-
wiec pewnie w poniedzialek jeszcze nic nie bedzie i kaze przyjsc za 2 tygodnie, chyba nie wytrzymam nerwowo tego czasu... a najgorsze jest to ze wczoraj w pracy mialam ciezki dzien i teraz tez nie zapowiad sie najlepiej, a pracuje po 12h na stojaco i przyjmuje dostawy (kartony po 10-15kg)
-
Pocieszę Cie, że nawet jakbyś poszła w czwartek to i tak kazałby Ci przyjść znowu za 2 tygodnie, żeby zobaczyć czy serduszko bije. Jeśli nie masz innej możliwości to lepiej iść niż nie iść. Masz ciężką pracę, więc na pewno Cie szybko lekarz na zwolnienie wyśle. A nie masz możliwości wzięcia sobie urlopu do tego czasu albo załatwienia zwolnienia od rodzinnego na jakąś inną dolegliwość?