'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Taka cisza na 88 jak makiem zasiał dziewczyny pouciekały na fioletową strone hihi
wszystkie na fioletowej i nas zostawiły👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPropos staranek zadecydowałam ze udam się do specjalisty leczenia niepłodności w kwietniu zaczynam bo powiem szczerze że ginekolodzy rece tylko umieją rozłożyć mi nikt nie pomógł może nie umieją. Każdy gada co innego żaden leków nie przepisze mam tego dosyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej:) Kto się stara w najbliższych dniach? Ja się zabieram do roboty za jakieś 3 dni - wyposażyłam się w pyłek pszczeli , aplikatory żelu przedłużającego życie pleminków i zgrzewke testów owulacyjnych - także tym razem musi się udać!!
Smurfetka, pigułka, Karissa lubią tę wiadomość
"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1 -
Jeżyna&Malina wrote:Hej:) Kto się stara w najbliższych dniach? Ja się zabieram do roboty za jakieś 3 dni - wyposażyłam się w pyłek pszczeli , aplikatory żelu przedłużającego życie pleminków i zgrzewke testów owulacyjnych - także tym razem musi się udać!!
Trzymam za Ciebie kciuki owocnego, ale i przede wszystkim satysfakcjonujących starań!!!! -
To, że się nie udzielam, nie znaczy, że Was nie podczytuję Do różowej strony zawsze będę miała sentyment. Poza tym różowy jest cieplejszym kolorem niż fioletowy Trzymam za Was cały czas kciuki i wierzę, że wszystkim staraczkom (prędzej czy później) uda sie zajść w upragnioną ciążę.
Smurfetka, Alimak, domiszka lubią tę wiadomość
-
Ja tez mało się udzielam, odbijają mnie te starania serio. Zapisałam się już do najlepszego specjalisty leczenia niepłodności na Śląsku i zobaczymy.. oby to przyniosło efekt👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie, że testować, wykres masz piękny
A ja melduję, że wczoraj wysikałam dwukreskowy test:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2bd16f737e6.jpg
Moja beta z wczoraj 342,11
Powodzenia dla kolejnych testującychantonna, pigułka, Alimak, foxylady, a88 lubią tę wiadomość