'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej co tam Słychać? ?
Alimak super suwak jak się czujesz jakieś objawy??
Moja temp wróciła na ten gorszy poziom znowu będzie pewne niziutka -
Alimak bedzie dobrze nie stresu się niepotrzebnie zrób najwyżej jeszcze jedna ale na spokojnie.
-
Witamy ponownie
Anutka lubi tę wiadomość
-
Witam co tam u Was ?????
Alimak jak się czujesz ????
Ja w tym cyklu jakoś tak dziwnie od 7 dnia cyklu już robię testy owu dlatego że wcześnie dość została wyznaczona moja owulacja przez owu , ale jak narazie to negatywne testy i dziwne jest to że od tego 7 dnia do dziś cały czas wychodzi mi blada kreska nic się nie zmienia , temperatura jakoś tak nisko czyżby był cykl bezowulacyjny ???? może będzie późniejsza owulacja nie czuje się jakby miała przyjść, może jakieś zmiany przez tabletki na tsh ????? Za tydziń będę robić badania na tsh i prolaktynę ciekawe czy zamalało -
Kaka może być przez tsh może być bezowulacyjny może być owu późno wiele czynników na to może wpłynąć.
Ja stwierdziłam ze co ma być to będzie i idziemy na żywioł a cokaka470 lubi tę wiadomość
-
A u mnie mega katar i ból gardła
-
Hej co tu taka cisza?? Na przygotowania do świat jeszcze czas więc nie rozumiem
-
Hej ja już po Pierwszych urodzinkach moje córeczki , wczoraj była imprezka dziś już posprzątane i odpoczywam .
U mnie owu jeszcze nie wyznaczył owulacji , coś mi się wydaje że stracony ten miesiąc . Jutro jadę na krew zobaczymy jak tam moja prolaktyna i tsh -
Ja 3 dni robiłam dzwoneczki na światełka i efekt powiem wam ze sama się zdziwiłam ze wyszło tak ładnie
kaka470, majamia lubią tę wiadomość
-
Alimak wrote:Zrobiłam dziś jeszcze raz betę (chciałam po raz ostatni) żeby się uspokoić no i zamiast tego to się zaczęłam stresować... W środę miałam przyrost 149% a dziś tylko 73%. Beta z dziś 930. Pisałam do doktora, odpisał że przyrost w akceptowalnym zakresie i zaleca powtórzyć za 48 lub 72 godziny. Staram się nie martwić choć jest bardzo ciężko.
Mam nadzieje, ze wszelkie badania w jednym laboratorium robisz? Kazde laboratorium ma inne normy i pozniej moga dziwactwa wychodzic.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.