'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Może ja napiszę żeby mi witaminy przyniósł Bo znowu pójdzie mi 130 zł dobrze że to co drugi miesiąc.
-
Ja melduje spadek temp wiec dzisiaj albo jutro @ będzie.
-
My byliśmy odwieźć młodego do domu bo był na długi weekend I się nudzę czekam na @ ale już się pokazuje jutro będzie na całego. Jedno dobre że mi się cykle coraz ładniejsze robią.
-
Póki co @ zawitała chyba franc zimno i się wprosila. Także cykl 29 dni
-
cześć dziewczyny. mam nadzieję, ze mnie przygarniecie do siebie staramy się już od ponad dwóch lat bez rezultatu. obecnie drugi cykl na clo i bromergonie. już byłam pełna nadziei w ostatnim cyklu. okres jak nigdy spóźniał mi się już o tydzień. odkąd pamiętam nie miałam cyklu dłuższego niż 28 dni, a tu ponad 30 dzień i nic. już wyobrażałam siebie z brzuszkiem, a tu wstaję rano i wita mnie ta wstretna @ .. potem poczytałam na forum, że clo moze wydłużać cykl no i własnie tak musiało się stać. to był chyba najgorszy z moich cykli przez ten przykry finał . no nic, z tematem lecimy dalej. dziś 13 dc.. zobaczymy co dalejpoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Marlena witaj to Ty już blisko owulacji trzymam kciuki
Kaka dziękuje