'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alimak wrote:Kaka powiem Ci że temp ładna A jeszcze coś wpływa na Twoje przeczucia?
nie żadnych objaw mam dziwne przeczucie i tylko tyle a czy coś zwiastuje zobaczymy . Zaskoczyła mnie ta temperaturaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 11:40
-
Ja mam przeczucia co do siebie i Alimak ale nie powiem Wam jakie Jak się spełni to dam znać
kaka470, Alimak, misKolorowy lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny co tam Nowego?
-
U mnie też jakieś dziwne bóle brzucha.
-
Ej sprowadzić mnie na ziemię poproszę marzy mi się juz testowanie Aaaa miałam odpuścić ale te testy tak kuszą, ja wiem co wyjdzie ale jednak kusi
-
potforzasta wrote:Ostatnie jest 3 dni przed owu. Tak z tego się ciesze tylko teraz musze na miesiąc odstawić zioła i ciekawe jak to będzie bez nich.
Za to Ty nadrobisz bliźniakami
Probuje nadrobic, co tu sie dzieje, ale cieeeeezkoooo. Jak sie @ nie ma, to się cykli nie prowadzi i nie jest się na biezaco...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Właśnie nic bo rano wstałam zaspana i przypomniałam sobie dopiero jak weszłąm na forum Ale to dopiero 11 dpo więc mam czas jeszcze na testy.
Majamia powoli nadrobisz -
Hej dziewczynki trochę mnie nie było bo miałam wyjazdy ale już nadrobiłam! Widziałam pewną złą wiadomość o partnerze i mega współczuję. Jednak posiadanie drugiej połówki z którą starasz się o dziecko to jest już mega duży sukces. U mnie dużo koleżanek albo są singielkami i co mogą zrobić, albo druga strona nie chce, masakra. Także cieszmy się posiadaniem naszych partnerów chętnych do tacierzyństwa!!!
I widzę że zbliża się u Was koniec cyklu czyli ten najbardziej emocjonujący moment!! Kibicuję i zaglądam w takim razie :* -
Kurcze czekam na kuriera a tego jak na złość nie ma a ja jutro nie mam czasu