'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepiej od nowego cyklu zacząć ale jak zaczniesz od jutra to może niewiele to zmieni
-
Alimak dlatego możliwe że Tobie się trafią bliźniaki
-
No a nie?? Jakby tak nie było to już bym bawiła swoją czwórkę dzieci i zakład byłby zamknięty
-
Hmmm a co ja bym musiała?? Nie mam pojęcia
-
nick nieaktualny
-
Ewi na zdrowie i przykro mi niech to będzie ostatnia @ przez najbliższy rok.
-
Alimak wrote:KaKa jeden stopień czy jedną kreskę? Bo jeśli stopień to duże kurcze te różnice
niestety jeden stopień zobaczę przez kilka dni jak to będzie dodam że obydwoma mierzę jednocześnie w ustach -
Hej jak Wam minął dzień? ? U mnie mija na bólu głowyaaż musiałam tabletkę wziąć od jakichś 3 lat
-
nick nieaktualny
-
Rany jak ja wam zazdroszczę u mnie mimo tej tabletki głową nie odpuszcza wcale
-
Mi dzisiaj już przeszło
kate88:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No mnie łapie czasem ale lekko a wczoraj to była tragedia. Kurcze ale mnie ścięło spałam od 14 i przed chwilą wstałam Co ja będę w nocy robić to nie wiem.
Alimak współczuję nie lubię bólu głowy oj nie lubię -
nick nieaktualnyOj zazdraszczam takiego spania, ja nie umiem spać nawet w nocy budzę się na godzinke potem w dzień chce mi się spać ale zaraz coś robię i dla mnie jest taka senność powalająca na chwile ok 30 min potem przechodzi. Kładę sie ok 1 w nocy często, potem jeszcze się budzę ok 4 wtedy czytam 15 min i zasypiam.
-
Ja śpię dobrze w miarę dzisiaj pewnie zasnęła kolo 1-2 ale spoko w telewizji zawsze coś leci.