'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
50 i 75 na zmianę a już biorę od czerwca
-
On mi kazał sie pokazac za rok czyli maj czerwiec. Ale musze poprawić wynik gdzies indziej bo teściowa mówi ze u nas w ośrodku lubią sie mylić.
-
No bo na początku pięknie spadło z 6,5 do 4,7 w 4 tygodnie więc stąd ta wizyta za rok.
Ale poszłam i za to obcięłam włosy a co -
No widzisz a ja poszłam sama sprawdzić czy jest ok bo myślałam że może być za nisko a nie ze dalej tak wysoko. Tylko jest jeszcze opcja ze tsh nie spadło bo musiało się poprawić ft 3 i ft4.
A tamte badania robiłam po 4 tygodniach bo tak miałam wizyty ustalone i musiałam mieć świeże badania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 19:20
-
Potforzasta dobra wiadomość z ft3 i ft4, a z TSH to faktycznie skonsultuj, może Ci zmieni leki albo dawkowanie no.
Ja po wizycie, jest dobrze, jest pęcherzyk co mnie już ogromnie cieszy, wszystko wygląda ładnie. Mam odpoczywać, ze względu na przeszłość dostałam na wszelki wypadek luteine i mam się zgłosić z wynikami badań za 2 tygodnie. Jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli to gin mi wtedy założy kartę ciąży i już powinno być wtedy wyraźnie widoczne serduszko Trochę się uspokoiłam ale wiadomo bez szału, wszystko się jeszcze może wydarzyć.
Ewi witaj -
Melmarmis brawo super wieści
A Suwaczek zniknął bo w ten cykl i tak nie wierzę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna jeżeli to o mnie chodzi to, u nas na prawdę nic Ne będzie tsh jeszcze wysokie a i tylko 2 póki co więc lipa do tego jeszcze owu nie było wszystko mówi ze mam dać sobie spokój.
-
Alimak ścielam o połowę ale to i tak nie tak drastycznie jak w lipcu bo wtedy miałam do pasa a ścielam prawie do ucha
-
nick nieaktualnyAlimak wrote:Cześć Ewi
Melmarmis super wiadomość, zarażaj nas u teraz wszystkie
Potforzasta a co tam ciekawego z włosami zrobiłaś, jakaś drastyczna zmiana?
Marcjanna macie jakiś plan działania n najbliższy czas?
Alimak staramy się i tyle w listopadzie laparoskopia i w styczniu klinika niepłodności na 100 % chyba że nie będzie trzeba. Hmmm -
Zdecydowanie lżej Też mam teraz do ramion miałąm kiedyś krócej ale po pierwsze nie pasowało mi a po drugie fryzjerka mnie źle obcięła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny