'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze ma żebro obolałe więc ten cykl odpuszczę i poczekamy na grudniowe testowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 11:50
Marcjanna lubi tę wiadomość
-
Co tam dziewczynki? Jak nastroje?? Bojowe mam nadzieję
Ja mam I wizytę w czwartek i pewnie się domyślacie że boję się jak cholera.... Po ostatniej becie mam fioletową rękę, wielkiego siniora w miejscu pobierania krwi i ból niesamowity przy podnoszeniu ręki do góry- pierwszy raz coś takiego no
-
melmarmis wrote:Co tam dziewczynki? Jak nastroje?? Bojowe mam nadzieję
Ja mam I wizytę w czwartek i pewnie się domyślacie że boję się jak cholera.... Po ostatniej becie mam fioletową rękę, wielkiego siniora w miejscu pobierania krwi i ból niesamowity przy podnoszeniu ręki do góry- pierwszy raz coś takiego no
kochana wszystko będzie dobrze tego ci życzę , ja mam do odbioru w poniedziałek wyniki tsh i prolaktynę ciekawe co tam wyszło i wizyta w środę też się boję -
Melmarmis, masz ładna bete jak na początek i już jakieś objawy, wiec myślę,że będzie dobrze
ja z cora jak byłam w ciazy też miałam jakieś objawy, a z pustym pęcherzykiem totalnie nic i slabiutka pierwsza beta, takze wiedziałam od razy,że coś nie gra. Zobaczysz będzie dobrze
Moja gin przepisała mi na dwa cykle ovitrelle w 3,5,7,9 dniu wyższych temperatur, ma to wzmocnić pracę ciałka żółtego,ktoś się spotkał z takim dawkowaniem?Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
Pewnie, że będzie dobrze,a przed Tobą piękny czas;) jaka masz prace? Ja pamiętam, że od razu na l4 bylam i powiem Ci,ze bardzo to sobie chwałę teraz. Mogłam się spokojnie przygotować na powitanie dzidzi
tez pracuje z dziećmi,wiec wolałam nie łapać wirusów
Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
Jednataka, prowadzę swoją działalność w sumie w 2 dziedzinach. Pierwsza budowlana i to jest luz bo praca przy kompie, a z drugą gorzej bo prowadzę stajnie z nauką jazdy konnej... Muszę wszystko jakoś pogodzić tak żeby maksymalnie móc się oszczędzać ale tak całkowicie zrezygnować nie mogę bo położę całkiem biznes
-
Ale mam dzisiaj dzień do d...
Najpierw mężny mnie obudził bo mu się zachciało, Potem co chwila wybudzał mnie jakiś sen ech masakra...
Melmarmis może ktoś mógłby tą stajnie przejąć na czas Twojej ciąży?? -
Potforzasta, ja ostatnio właśnie nie mogę w nocy spać, źle się czuję, brzuch mnie boli jak przed @ i latam co pół godziny siku... Za to rano i w ciągu dnia czuję się rewelacyjnie, a wieczorem znowu bóle wracają ehh. W każdym razie fajne filmy lecą w tv późnymi wieczorami więc sobie nadrobię
Co do stajni to oczywiście wszystko zaplanowaliśmy na tyle ile się dało. Nie robię żadnej pracy fizycznej, zatrudniliśmy dodatkowego Pana do tego, a w prowadzeniu jazd dla początkujących ma mi pomagać taka studentka. Problem jest z treningami sportowymi i jazdami indywidualnymi na wyższym poziomie, dla osób startujących w zawodach itd- tu mnie nikt nie zastąpi niestety, ale myślę że dam radę prowadzić treningi do samego końca. Nie muszę przy tym koniecznie stać, mogę siedzieć, najwyżej przeszkody będzie mi ktoś ustawiał -
Dobrze że masz tak załatwione że nie musisz dużo pracować
Ja póki co to tylko ta noc no i z czwartku na piątek bo męża tak bolało że co się ruszył to mnie budził.
Ale mam ból jajników chyba owu dzisiaj u mnieMęża może jeszcze pomęczę chociaż na ten cykl jakoś za bardzo nie liczę.
-
Tiaa lepiej bo go zawinęłam bandażem elastycznym to nie czuł poza tym piątek sobota nic nie robił no tylko zawiózł mnie na badanie i pojechaliśmy do lekarza to nie bolało mam nadzieję że szybko mu przejdzie.