'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jednataka poza tiramisu nic, zero, a w poprzednich cyklach była cała masa "wmawianych" obiawów. Generalnie bolały i bolą mnie piersi i to mocno ale to zawsze na kilka dni przed @ je czuć. Tiramisu zdradziło bo ja kocham słodycze, mogę je jeść tonami i nigdy mnie nie zemdli, a tu nagle nie mogę nawet patrzeć na słodkie to od razu mi się światełko zapaliło
-
Mamy chyba kolejny powód niepowodzeń naszych mąż ma skierowanie do urologa podejrzenie prostaty nosz kur... on ma dopiero 30 lat
-
Mam nadzieję że masz rację bo jak nie będzie źle to może do końca roku się wyrobimy i zajdziemy. Jutro go umówię do urologa. Muszę poszukać jeszcze jakieś informacje na ten temat, a pojechaliśmy wczoraj tylko z bólem żeber.
-
Taaa chyba 3 przez 3 lata
Najpierw wizyta u urologa potem się zobaczy -
Powiem Wam tak teraz z tego co czytam to dobrze że wczoraj go nakłoniłam żeby pojechał bo to może być dość duży krok w kierunku naszego dziecka Jeszcze ja się muszę do gina umówić i z nim też pogadam na ten temat.
melmarmis lubi tę wiadomość
-
U mnie w tym cyklu nici. Jest co prawda 23 dc,ale mój progesteron z wczoraj 14,5ng a to slabo, z reguły miałam ok 20. Estradiol 7 dpo też tylko 80pg/ml,a powinno być 2 razy tyle,czyli słaba owulacja była. No trudno, przynajmniej się nie nastawiam. Jutro idę do mojej gin, ma dla mnie jakieś zastrzyki, zobaczymy i tak zacznę 4 cykl starań kiedy moje cykle są już ładne,ale wciąż czegoś brak!
Miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 09:37
Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
Hej dziewczyny poczytuje was czasem i widzę, że kolejne dwie kreseczki są- gratuluję tym którym się udało a stara gwardia 88 nadal walczy, co u was opowiadajcie nie przestaje wam kibicować ♥
-
Antonna teraz jesteś w dobrych rękach to może coś ruszy z miejsca, nadzieja umiera ostatnia, więc ja będę wierzyć za ciebie kiedy masz wizytę w klinice?
U nas dobrze, tydzień temu odpuściły mdłości, więc wracam do normalnego życia Na badaniach prenatalnych wszystko ok i prawdopodobnie będzie synek ♥ i czeka na małych kolegów i koleżanki od was -
antonna badaliśmy jakieś 2 lata temu i było ok ale jak wszystko to i nasienie mogło się popsuć mój się na drugi raz już nie zgodził chociaż może teraz go zmusi lekarz znowu.
-
Potforzasta jak lekarz go skieruje to nie będzie miał wyjścia i może ten urolog rzeczywiście rozwiąże wasz problem i będzie z górki
Alimak to super wieści, w takim razie jeszcze mocniej ściskam kciuki, bo iui to duża nadzieja -
nick nieaktualnyCześć już dawno nie zaglądałam bo trochę to wszystko mnie przerasta czekam na laparoskopię jak na zbawienie i martwi mnie mój mąż bo nie przejawia uczuć w tej sprawie, nie cieszy się że problem będzie rozwiązany. Nie mówię oczywiście że ma skakać z radości,ale mógł by dać wiarę że po zabiegu bedzie lepiej. Ja się chyba sama staram o dzidziusia.
Alimak w tym cuklu podchodzicie do IUI??? -
Marcjanna, faceci są trochę z innej planety. Ja też wiele razy oczekiwalabym innej (bardziej emocjonalnej) reakcji od mojego ukochanego,jednak już sobie przetlumaczylam, że on jest po prostu inny napewno stara się razem z Toba i pragnie dzidziusiaCóreczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
nick nieaktualnyJednataka dzięki za słowa otuchy. Wczoraj byłam na usg to nawet nie zapytał miałam robioną cytologię. Przy okazji usg wykryło coś na prawym jajniku owulacja powierdzona dr podejrzewa torbiel albo ciążę pozamaciczną Dostałam skierowanie na b-hcg Już nie mam sił na to wszystko...
-
Umówiłam męża na jutro na 16:30