'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok juz poprawiam ale oby to jednak prorocze było
-
potforzasta trzymam kciuki za badania twojego męża
Marcjanna na pocieszenie mogę ci powiedzieć, że zdarzają się cuda, bo moja znajoma z innego forum stara się już ponad rok, dwa tygodnie temu miała badanie drożności, wykryli wodniak na jajowodzie i drugi jajowód nie drożny, lekarze nie dawali szans na zajście w ciąże, miała umówioną laparoskopię na listopad (diagnoza: jajowód z wodniakiem prawdopodobnie do usunięcia, a drugi, być może uda się udrożnić, ale nie obiecują, że będzie miała jeszcze dzieci...), dziś okazało się że jest w ciąży test pozytywny i beta też...
Oby u ciebie również zdarzył się cud mimo diagnozy lekarza :* -
Dam znać na pewno
kaka470 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBetę zrobię w poniedziałek, trochę wierzyć mi się nie chce w te ciążę pozamaciczna a o torbieli pierwszy raz słyszę a miałam chyba że 100 usg. Wodnika mam już od czerwca. Zmienia skubany wymiary i wszyscy obwiniaja go o nasze niepowodzenia związane z ciążą. Jeśli chodzi o bóle to najczęściej ok odcinka lędźwiowego mnie bolą z lewej strony. Nie wiem czy od tego wodniaka cxy poprostu za dużo robie.
-
Melmarmis piękny Suwaczek
My się dzisiaj dowiemy czy trzeba przerwać starania czy nie denerwuje się chyba bardziej niż mój mąż.melmarmis lubi tę wiadomość
-
Ja tez dzisiaj byłam robić tsh ale ze w ośrodku na NFZ to wyniki w przyszłym tygodniu pewnie kolo czwartku pojadę po nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisKolorowy wrote:potforzasta trzymam kciuki za badania twojego męża
Marcjanna na pocieszenie mogę ci powiedzieć, że zdarzają się cuda, bo moja znajoma z innego forum stara się już ponad rok, dwa tygodnie temu miała badanie drożności, wykryli wodniak na jajowodzie i drugi jajowód nie drożny, lekarze nie dawali szans na zajście w ciąże, miała umówioną laparoskopię na listopad (diagnoza: jajowód z wodniakiem prawdopodobnie do usunięcia, a drugi, być może uda się udrożnić, ale nie obiecują, że będzie miała jeszcze dzieci...), dziś okazało się że jest w ciąży test pozytywny i beta też...
Oby u ciebie również zdarzył się cud mimo diagnozy lekarza :* -
Dokladnie dlatego nam dzisiaj lekarz spóźnił sie ponad godzinę
-
nick nieaktualny
-
Nic korki przyjmuje po kolei i tyle
-
nick nieaktualny
-
Nie no przeprosił wiadomo ale opóźnienie konkretne.
-
Uffff nic mu nie jest
melmarmis, antonna, kaka470 lubią tę wiadomość