'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaka470, prolaktyna o połowę za wysoka. Starając się o dzidzie wskazane jest mieć niska prolaktyne. Ja bym sobie na Twoim miejscu jeszcze z obciążeniem zrobiła. Zwykły gin powie, że od tego się odchodzi,ale w klinice niepłodności na za wysoką nawet po obciążeniu dają Bromergon. A Ty nie karmisz jeszcze?Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
No to oby tylko PRL obniżyć Bromergonem i szybko zaciazyc tez miałam taka jak Ty jeszcze w czerwcu, a potem super spadła, no i wreszcie moje owu są ok 13 dnia,a nie 23... W ogole to lepiej się czuję, głowa mnie przestala bolec wreszcie
kaka470 lubi tę wiadomość
Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czekam tak sobie na miesiączkę, wczoraj kupiłam zioła ojca Sroki nr 3, podpaski, zapytalam się w aptece o zastrzyki ovitrelle które dostałam na kolejny cykl,26 dnia cyklu odstawilam luteine... I co? Dziś będąc w rossmannie kupilam test ciążowy, bo coś nie może ten okres przyjść i...wynik pozytywny! Szok!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 16:27
potforzasta, antonna, melmarmis, kaka470, misKolorowy lubią tę wiadomość
Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
Aaaa jednataka gratuluję A o zioła zapytaj może któraś będzie chciała na forum odkupić Sama byłabym chętna ale mam jeszcze cały słoik i mniejszą połowę puszki Jeszcze raz Gratuluję !!!
jednataka lubi tę wiadomość
-
dzięki Potforzasta, mam dużego stracha, bo moje wyniki z 21 dc były jak to lekarka stwierdziła "nie rokujące na ciąże" (progesteron tylko ok 15ng/ml, a estradiol jedynie 83 pg/ml), napisałam jej szybciutko mejla, mam do niej dzwonić wieczorem, już mi w majlu napisała,że moja dawka luteiny to 2*200mg! jestem zaskoczona!oby to nie było znowu puste jajo płodowe...Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
wstawiłabym zdjęcie testu, ale nie wiem jak to zrobić
dzięki Dziewczyny !
no i potwierdza się reguła,że cykl spisany na straty jest często tym szczęśliwym !Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 18:40
kate88:) lubi tę wiadomość
Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
Jednataka www.fotosik.pl dajesz u góry dodaj zdjęcie potem wrzucasz z kompa, dalej zaznaczasz " bez ograniczeń wiekowych " lub " dla osób doroslych" i załaduj jak juz masz linki dajesz "na forum" kopiuje link i wrzucasz nam gotowe
jednataka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie było mnie u Was, trochę byłam zalatana, ale proszę jakie piękne wiadomości. No pięknie, mówiłam że idziemy na fiolet przenieść naszą paczkę
Marcjanna cieszę się że nic poważnego jak np cp co mogłoby mocno opóźnić i utrudnić Twoje dalsze starania, torbiel się wchłonie i będzie cacy
Tak btw to jest "ta" torbiel?? Bo ja zawsze myślałam że to "ten" torbiel...
Potforzasta ja Ci tylko napomknę że chyba stronę temu komuś pisałam o podejściu do straconego cyklu, więc wiesz- bierz przykład z Jednataka!! Wszystkie bierzcie
A właśnie najważniejsze Jednataka ggggrrraaaaaaattttyyyyy
A co u mnie? Umieram ze strachu, jutro wizyta.... -
Melmarmis dzięki ale ja jednak spisuje go na straty nie ma sensu się oszukiwać. Nawet wpisałam się na grudniowe testowanie.
-
nick nieaktualny
-
Odebrałam dzisiaj wyniki tsh i prawie wcale nie spadło z 4,7 spadło do 4,3881 za to ft 3 i 4 już ładne.