'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Antonna obetnij to od razu ciąża się pokaże
-
nick nieaktualny
-
Alimak ja też będę trzymać kciuki
Alimak lubi tę wiadomość
-
Ech u mnie chyba ciężko będzie z owu szyjka się nie może zdecydować w jeden dzień miękka i otwarta a w drugi zupełnie na odwrót temp nie che skoczyć do d... z tym. Dobrze ze odpuściłam tylko szkoda bo nie wiem idy @ się spodziewać.
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna no właśnie dzisiaj temp skoczyła pięknie. Ale ja zastanawiam patrze 36,25 ok skoczyła ale niewiele wpisałam w apke na tel i spoko, tylko coś mi nie pasowało i sprawdziłam jeszcze raz i co się okazało nie 36,25 tylko 36,52 takie małe niedopatrzenie dobrze ze termometr zapisuje temperaturę
-
Kaka tom jest nas dwie odpuszczone
kaka470 lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Kaka tom jest nas dwie odpuszczone
-
Dziewczyny wyluzujcie, trochę odpocznijcie psychicznie od tego i wróćcie z pełnym zapałem i optymizmem i lepszymi wynikami przy okazji. Czasami to jest potrzebne, a wręcz niezbędne. Ja po poronieniu też musiałam na 3 miesiące całkiem odpuścić żeby złapać siły psychiczne. Zadbajcie o siebie i wyszalejcie i wróćcie w następnym cyklu jak będziecie gotowe. A jeśli ten cykl przyniesie Wam niespodziankę no to cóż... też przeżyjecie
kaka470 lubi tę wiadomość
-
Melmarmis dlatego od 1 zaczynam ćwiczenia i w d... mam zachodzenie w ciążę póki nie schudne. Ooo protest
melmarmis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam koleżankę dietetyk kliniczny i kiedyś mi powiedziała, że " zadziwiająca jest determinacja pań chcących zajść w ciążę, takie osoby mają największą motywację".
Ja nie wiem co będzie ze staraniami, ostatnio trochę się nie dogaduję z mężem... -
Alimak to idziesz w bliźniaki Super że takie ładne jajka Ci rosną No i powodzenia
Alimak lubi tę wiadomość
-
Alimak teraz cierpliwie musisz poczekać i oby się udało , tego Ci życzę z całego serca .
Dziewczyny mam pytanko kupiłam sobie nowy termometr owulacyjny i nie wiem czy zacząć go stosować od nowego miesiąca czyli od jutra czy zacząć od nowego cykluAlimak lubi tę wiadomość