'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie dzisiaj temp znowu w górę ale testu nie zrobiłam bo dzieci z rana przyjechały i nie było jak.
-
Alimak to co jutro Razem? Chociaż nie wiem dam znać potem czy będę w domu jak tak to ja chętnie
-
Wiesz ja też się boje ego testu ale to nie ucieknie
-
U mnie to zależy czy będę musiała jechać do dzieci a co lepsze ciągle tego nie wiem
-
kochane życzę powodzenia wysikajcie II kreseczki i uciekajcie na fioletową
Też mam sentyment do 11.11. JUTRO ROCZNICOWO jak to mój mąż mówi poległ 10 lat temuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 20:38
melmarmis lubi tę wiadomość
-
A ja się pomyliłam i jutro mam dopiero 13 dpo a nie 14 wiec mam czas na test w sumie
-
Spoko ja juz zdążyłam posta usunąć czasem tak bywa.
-
majamia nie podpuszczaj Jak nie będzie jutro spadku temp to będzie nadzieja bo zawsze 13 dpo temp leciała na łeb na szyję i 14 dpo po południu @ była ewentualnie 15 dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 22:22
-
A ja tam wiedziała co wyjdzie więc się nie załamuję
-
Ech u mnie chłopaki piszą listy do Mikołaja i aż się boję ile nas to wyniesie w tym roku. Niestety aż troje chrześniaków mamy
-
Ta z tego co ja wiem to jakieś tablety kolejki traktorki ale takie duże poduszki z Lewandowskim i pościel masakra o tablecie już wiem że mogą zapomnieć.
-
Nooo na szczęście da im się przetłumaczyć że Mikołaja nie stać na tak drogie prezenty i ewentualnie zgodzili się na tańsze zamienniki Starszy mówił że starczy poduszka z Lewandowskim i rzeczy do szkoły a młody zamiast traktor na akumulator zamieni na traktor na pedała Zawsze to nie 500 zł minimum a około 100 Najmłodszy chociaż jeszcze nie wie co chce to dostanie cokolwiek W sumie to urodziny z mikołajem będą więc coś większego musi być.