'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Another a ja muszę się listą zajmować przez Ciebie i sporo dziewczyn z listy ma usunięte konta juz niestety nie wiadomo czy dlatego ze się udało czy dlatego ze miały dość.
-
Witam dziewczyny co tam u Was ?????
U mnie owu frend wyznaczył mi owulację później choć mi się wydaje że była ona wcześniej jeśli w ogóle była. Dziewczyny potrzebuje pomocy od pół godziny dopadło mnie zapalenie pęcherza no coś strasznego , jak można to wyleczyć , dziś już nie ma opcji żeby dostać się do apteki. -
Kaka masz w domu Żurawine? Pomaga przynajmniej mi
Antonna ja się niestety nie znam.kaka470 lubi tę wiadomość
-
Nie ma sprawy ja ją trochę pozmieniałam po swojemu więc Ty musisz po swojemu robić
-
Another Gratulacje
Another lubi tę wiadomość
-
Kaka 100 lat dla Laurki
kaka470 lubi tę wiadomość
-
Ale śliczna pyzka
kaka470 lubi tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny<3
U mnie owu wyznaczył 2 termin owulacji i 3 termin @ potencjalnie powinna przyjść dzisiaj , ale tak jak przypuszczałam że coś w tym cyklu jest nie tak , cały czas wydaje mi się że to cykl bezowulacyjny , sama nie wiem dlaczego śluzu było tyle co nic , a wykres jest nie miarodajny ponieważ w połowie musiałam zmienić termometr stary się zepsuł wiec pozostało czekać cierpliwie na @ i żadnej nadziei sobie nie robię bo nie ma czym było tyle co nic , przygotowania przed roczkiem , nie było czasu i po roczku mąż kontuzjowany żebro złamał poślizgnął się na schodach . -
Another wrote:Dzisiaj siąde do tej listy z pierwszej strony.
Alimak na kiedy masz termin porodu?
Alimak strasznie Ci gratuluję! Nawet nie wiesz jak się cieszę że ci się udało.
Postanowiłam zostać na ovu, pogadałam szczerze z mężem ale zawiesiliśmy starania.
Jestem po laparoskopii dziś 4 doba jestem w domku od wczoraj, nic przyjemnego. Chciałam się podzielić wynikiem. Faktycznie miałam wodniaka jajowodu którego usunięto wraz z zniszczonym jajowodem dodatkowo zrobiono mi hsg i drugi jajowód okazał się nie drożny. Także pozostaje invitro w moim przypadku.kaka470 lubi tę wiadomość
12.16-laparoskopia usunięcie wodniaka i lewego jajowodu. Prawy niedrożny